10.2.10

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΠΡΟΣ ΣΟΥΛΗ: ΣΟΥΛΗ THIS IS VOLOS.

Ανακοίνωση με αφορμή τις δηλώσεις του τεχνικού του Πιερικού Σούλη Παπαδόπουλου στο metropolis 95,5 σύμφωνα με τις οποίες ο Πιερικός θα πάει στο Βόλο για τη νίκη εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Διαβάζοντας τις δηλώσεις του συμπαθέστατου κατ' άλλα προπονητή του Πιερικού κ. Σούλη Παπαδόπουλου θα θέλαμε να τον συμβουλέψουμε τις υψηλές φιλοδοξίες του (που είναι φυσιολογικό να έχει) καθώς και τις προπονητικές του ικανότητες να επιχειρήσει να τις εξασκήσει σε άλλη πόλη, γιατί τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και ο φίλαθλος κόσμος της Μαγνησίας είναι αποφασισμένοι να του δείξουν τι σημαίνει "This is Volos!". Καλά θα κάνει λοιπόν να χαμηλώσει τους τόνους και να μην προκαλεί με τις δηλώσεις του.

Με έτερη ανακοίνωση η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ενημερώνει τους οπαδούς του Πιερικού ότι δε θα τους δοθούν εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής. Συγκεκριμένα: Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενημερώνει τους φιλάθλους του Πιερικού ότι δεν θα τους διατεθούν εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής και δεν θα λειτουργήσει η θύρα 6 των φιλοξενουμένων, λόγω της απόφασης περί απαγόρευσης μετακινήσεων φιλάθλων από τις κρατικές αρχές.

5 σχόλια:

  1. Μας λένε με λίγα λόγια πως οι φίλαθλοι δηλ. οι φουσκωτοί θα μας δείξουν τι εστί Βόλος. Μπράβο ρε νταή Μπέο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kane mwrh PIERIKARA to diplo mesa sto volako na doun oi kassandrinoi ti esti katerinh...kai meta o mpeos na faei kanenan peo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. THIS IS KOLOS.....Θα λένε την Κυριακή οι παικτες μας.Φόρτσα Πιερικάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ε σκισε τους πιερικαρα παμε για το διπλο οπου και να πεζουμε παμε για το διπλο πετακσε τους 3 τεμαχια και μετα να λεμε this is pierikos εδω παιξαμε στα ισα το επιδοξο νταμπλουχο ελλαδος εκτος εδρας το βολακο θα φοβιθουμε !!!!! ημαρτον διπλο απο δω μεχρι την κασσανδρα

    υγ. ποιος μ-πεος ενα τιποτα ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ.ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΡΑ 5

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast