20.2.10

Β' ΕΘΝΙΚΗ: ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, 1-0 ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1-0 ΤΕΛΙΚΟ (Γηπ. Παναιτωλικού)

(55' Μπαϊκαρά σουτ)

Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Πονηρός, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος, Στόρμπαεκ, Δημούτσος, Θεοδωρίδης, Δέντσας, Μπαϊκαρά (75' Μόρετς), Μπακάκης (46' Μπουμάλ), Ζουρούδης (80' Χάντζιτς).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος (78' Ουέλινγκτον), Μάριαν, Δούκας, Διγκόζης, Μόντζο, Βούκοβιτς, Μελαμπιανάκης, Γκόγκας (70' Βακουφτσής), Χατζηρίζος (67' Τσάγγαρης), Μπουντούρης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λιαχούδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καπούτζης (Μακεδονίας), Σιδηρόπουλος (Κιλκίς)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπακάκης, Παλαιολόγος - Βούκοβιτς, Αγγελόπουλος, Κουτσόπουλος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα έδρα και επικράτησε με 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας. Στο δια ταύτα, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση των τρίων βαθμών με το γκολ που σημείωσε στο 55' ο Ντενίζ Μπαϊκάρα. Από την άλλη οι "κιτρινόμαυροι" παρουσιάστηκαν με κακή ανάπτυξη στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Πονηρού. Αξίζει να αναφέρουμε ότι περίπου 70 φίλοι της Αναγέννησης βρέθηκαν στο γήπεδο του Παναιτωλικού και ενίσχυσαν την ομάδα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast