9.2.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ: Δηλώσεις Γαλάνη, Μόρφη και Τσαϊτουρίδη.

Γαλάνης: «Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η αυτοκυριαρχία, η αυτοσυγκέντρωση και ο εγωισμός των παικτών»

Μόρφης: «Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και τα καταφέραμε»

Τσαϊτουρίδης: «Αναμφισβήτητα ήταν ένας δύσκολος αγώνας»

Μετά την ακόμη μία μεγάλη νίκη του Πιερικού Αρχελάου και αυτή τη φορά στην Αθήνα επί του Δούκα, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Γαλάνης και οι καλαθοσφαιριστές Βαγγέλης Μόρφης και Φάνης Τσαϊτουρίδης, δήλωσαν:

Δημήτρης Γαλάνης - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Παίξαμε με μία εξαιρετική ομάδα, η οποία είχε μεγάλο κίνητρο για τη νίκη και έγινε ένα παιγνίδι αντάξιο των δύο αντιπάλων. Προηγήθηκαν αυτοί στο σκορ και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας, γιατί δεν παράτησαν το παιγνίδι και αγωνίσθηκαν μεθοδικά. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η αυτοκυριαρχία, η αυτοσυγκέντρωση και ο εγωισμός των παικτών. Τα παιδιά δείχνουν να είναι ενθουσιασμένα γι΄ αυτό που ζούνε και από αύριο θα ξεκινήσουμε την προπόνηση για την προετοιμασία μας για τον επόμενο αγώνα».

Βαγγέλης Μόρφης - καλαθοσφαιριστής Πιερικού Αρχελάου: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιγνίδι, αλλά στο τέλος δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και τα καταφέραμε. Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη και γι αυτό επιστρέψαμε νικητές».

Φάνης Τσαϊτουρίδης - καλαθοσφαιριστής Πιερικού Αρχελάου: «Αναμφισβήτητα ήταν ένας δύσκολος αγώνας και στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήμασταν πίσω στο σκορ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια και έτσι, κερδίσαμε το Δούκα που έχει μια δυνατή ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast