21.2.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ 3-0: Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Βασίλης Βούζας (τεχνικός Ιωνικού: Χάσαμε σήμερα δίκαια από μια καλύτερη ομάδα. Δε διεκδικήσαμε τίποτε από το παιχνίδι και ήταν ευκαιρία για μένα να δω θετικά και αρνητικά στοιχεία, στα οποία αρνητικά πρέπει να δουλέψουμε για να μπορέσουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Είναι μια βαριά ήττα και ελπίζω σε σύντομο χρονικό διάστημα να ανατρέψουμε την κατάσταση που υπάρχει.

Σούλης Παπαδόπουλος (τεχνικός Πιερικού): Χρειαζόμασταν πάρα πολύ το παιχνίδι καθώς όπως είναι η βαθμολογία στην κατηγορία αν ο Ιωνικός μας κέρδισε θα μας έφτανε και αφ' ετέρου, αν κερδίζαμε θα μέναμε κοντά στην πρώτη εξάδα. Τα καταφέραμε, ήμασταν καλύτεροι, κερδίσαμε δίκαια απέναντι σε μια ομάδα που άλλαξε προπονητή και φιλοσοφία και μπορέσαμε να παίξουμε καλύτερα γιατί ο Ιωνικός ήλθε να παίξει ποδόσφαιρο. Σε άλλα παιχνίδια που τον είχα δει έπαιζε πάρα πολύ κλειστά. Αν συνεχίσει έτσι νομίζω ότι θα έχει πολύ καλύτερες μέρες. Μπορεί να φαντάζει βαρύ το 3-0 αλλά θα είχε άλλη τροπή το παιχνίδι αν δεν ενεργούσε σωτηρια ο Γουμάγιας (σ.σ. στη φάση του 32΄). Είμαστε ευχαριστημένοι. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι πάρα πολύ δύσκολο. Αυτό που με χαροποιεί είναι ότι για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι κρατάμε το 0 στην έδρα μας. Αυτό ήταν το πρόβλημα για μας στον πρώτο γύρο, στην επίθεση τα καταφέρνουμε και σκοράρουμε πάντα. Καλή συνέχεια στον Ιωνικό.

Δημήτρης Τσερκέζος (ποδοσφαιριστής Ιωνικού): Δεν παρουσιαστήκαμε στο παιχνίδι όπως θα έπρεπε, μπήκαμε καλά μόνο στην αρχή, κάναμε μια ευκαιρία, δεχτήκαμε ένα γκολ από λάθος μας και είμαστε απογοητευμένοι. Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια ένα προς ένα, πάμε για τις νίκες και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

Σάκης Παντελιάδης (ποδοσφαιριστής Πιερικού): Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που κάναμε σήμερα, σε ένα δύσκολο παιχνίδι που δείξαμε ότι θέλαμε πάρα πολύ και δίκαια το πήραμε. Έτσι ευχαριστήσαμε και τον κόσμο μας που πιστεύω ότι πρέπει να είναι παιχνίδι με παιχνίδι ακόμη περισσότερος μιας και δείχνουμε ότι θέλουμε κάτι καλό στο πρωτάθλημα και σήμερα τους ευχαριστήσαμε. Τη Δευτέρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα όλη τη βδομάδα για να πάρουμε ό,τι καλύτερο και να διορθώσουμε ό,τι λάθη έχουμε κάνει. Πρέπει να διατηρήσουμε την καλή ψυχολογία που έχουμε στα τελευταία παιχνίδια. Καλή συνέχεια στον Ιωνικό και να πετύχει το στόχο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast