13.2.10

Β' ΕΘΝΙΚΗ: "ΔΙΠΛΟ" Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ,1-0 ΤΗ ΔΟΞΑ.

ΔΟΞΑ ΔΡAMAΣ – ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ 0-1 ΤΕΛΙΚΟ (Δημ. Στ. Δράμας)

(65' Μπλαζέφσκι φάουλ)

Δόξα Δράμας (Κώστας Βασιλακάκης): Καρατζιοβαλής, Παπαθανασίου, Μπαξεβανίδης, Σαμαράς, Ρομπίνιο, Γκίκας (50' λ.τ Πινδώνης), Χλωρός (67' Χ. Μουρατίδης), Γκονζάλες, Μαρκόφσκι, Μαχαιρούδης (71' Άγγος), Τσιμπλίδης.

Αγροτικός Αστέρας (Μάκης Χάβος): Γιακουμής, Γ. Παπαδόπουλος, Ν. Παπαδόπουλος, Βαγγελόπουλος, Μπάρμπας, Σκλιοπίδης, Τσουκαλίδης, Μπλαζέφσκι, Τσούκλης (81' Ναλμπάντης), Μπεκιάρης (59' Καθάριος), Στεφανίδης (89' Γέβτζοβιτς).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωαννίδης (Αργολίδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Σγάντζος, Παπανδριόπουλος (Πειραιά)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρομπίνιο, Γκονζάλες, Τσιμπλίδης, Παπαθανασίου - Μπάρμπας, Μπεκιάρης, Ναλμπάντης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 82' Παπαθανασίου

Σχόλιο: Μεγάλη εκτός έδρα νίκη με 1-0 σημείωσε ο Αγροτικός Αστέρας (την πρώτη του στο πρωτάθλημα) με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας. Η ομάδα του Εύοσμου για δέκατο σερί ματς παρέμεινε αήττητη και συνέχισε την ανοδική της πορεία στον βαθμολογικό πίνακα. Στον αντίποδα, οι "μαυραετοί" παρουσιάστηκαν προβληματικοί στον τομέα της ανάπτυξης και δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο επιθετικός των φιλοξενούμενων Ντέγιαν Μπλαζέφσκι στο 65' έπειτα από όμορφη εκτέλεση φάουλ. Να σημειωθεί ότι για ακόμη ένα ματς ο Κώστας Βασιλακάκης δεν έκατσε στον πάγκο της Δόξας λόγω της τιμωρίας που του έχει επιβληθεί από την ΠΠΕ κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να τον αντικαταστήσει ο Βασίλης Μουρατίδης που είναι ο βοηθός του.

πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast