15.2.10

Β' ΕΘΝΙΚΗ: ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1-0 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜ. ΣΤ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ)

(58' Μανιάτης σουτ)

Καλαμάτα (Γιώργος Βαζάκας): Μπαλτίμας, Χατζής, Σιλά (74' Τσιμικλής), Ψυχογιόπουλος, Παπουτσής, Κουτσοσπύρος, Τάσιτς, Αντ. Κωνσταντόπουλος, Πουρτουλίδης, Σπυριδάκης (51' Καμινιώτης), Μανιάτης (85' λ.τ Ντε Βισέντι).

Διαγόρας (Γιώργος Φοιρός): Βελλίδης, Μπριλάκης, Σαλαμαστράκης, Σπάρταλης (67' Παύλου), Τριανταφύλου, Ακόστα (85' Κρουσταλέλης), Μπακομήτρος, Γεωργίαδης, Πουλόπουλος, Χατζής (64' Γκεσόφκσι), Κατερίνης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πρωτοψάλτης (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ: Αρμενιάκος, Λέζος (Κέρκυρας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χατζής, Τάσιτς, Κουτσοσπύρος, Παπουτσής - Σπάρταλης, Τριανταφύλλου
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Σε ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες για την ποιότητα ποδοσφαίρου που παρουσίασαν στον αγωνιστικό χώρο Καλαμάτα και Διαγόρας, οι γηπεδούχοι πήραν νίκη-χρυσάφι με 1-0, ενώ οι Ροδίτες γνώρισαν την πρώτη ήττα σε 9 αγώνες με τον Γιώργο Φοιρό στον πάγκο. Σε έναν κακό και βαρύ αγωνιστικό χώρο από τη συνεχή βροχόπτωση των τελευταίων ημερών, το παιχνίδι πήγε στη δύναμη και τις πολλές προσωπικές μονομαχίες στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Η εικόνα έδειχνε πως η ομάδα που θα σημείωνε πρώτη το γκολ, θα έπαιρνε και το τρίποντο, με την Καλαμάτα να δείχνει μεγαλύτερη διάθεση και επιθυμία για τη νίκη. Τελικά, στην πρώτη ίσως αξιοσημείωτη φάση της αναμέτρησης, στο 58', ο Μανιάτης σούταρε δυνατά, η μπάλα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Βελλίδη για το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ, καθώς οι "κυανέρυθροι" δεν κατάφεραν σε δυο περιπτώσεις (65' και 90') να φέρει το ματς στα ίσια.

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜ. ΓΥΜΝ. ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ)

(84' πεν Φουρτάδο - 88' Παραράς κεφ)

Ιωνικός (Στράτος Βουτσακέλης): Παγούδης, Τσερκέζος, Μωραΐτης, Μπέριος, Απ. Παπαζούδης, Χαλαουάνι, Φουρτάδο (87' Γάλας), Σ. Παπαζούδης (73' Πεδάνο), Λανγκλέ (81' Κριστόρι), Σάλτο, Κεφαλούκος.

Ηλιούπολη (Νίκος Παντέλης): Τακίδης, Δημήτρης, Κόλτσης, Νικολόπουλος, Στεφανίδης (79' Κοράλες), Παραράς, Γήτας (60' Αλημπάς), Παπαδημήτριου, Τσιώλης, Νατσέφσκι (69' Κρητικός), Κάμπας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καραϊσαρίδης (Πιερίας), Κούλα Χασάν (Ξάνθης)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κριστόρι, Γάλας, Λανγκλέ - Παπαδημήτριου, Παραράς, Τσιώλης, Δημήτρης, Κόλτσης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Καλύτερος ο Ιωνικός στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, ανέλαβε την πρωτοβουλία μετά το πρώτο αναγνωριστικό δεκάλεπτο, ωστόσο ήταν εμφανές το πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Στο 84ο λεπτό, φάνηκε πως αποδιδόταν δικαιοσύνη, όταν οι Νικαιώτες άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φουρτάδο, ωστόσο η τύχη χαμογέλασε τελικά στην Ηλιούπολη, που δυο λεπτά πριν το φινάλε, ισοφάρισε σε μια από τις ελάχιστες απειλητικές της επισκέψεις στα καρέ του Παγούδη με κεφαλιά του Παραρά και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό, στην προσπάθεια που καταβάλει να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΟΦΗ 1-2 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΕΡΡΩΝ)

(90+3' Μπανγκουρά σουτ - 53' Ζορμπάς σουτ, 70' Αγρίτης σουτ)

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κοτταράς, Γαλανόπουλος, Βοσκόπουλος, Κάστρο, Γεωργιάδης, Μπανγκουρά, Τάντιτς, Σκάγκλια (83' Τράκις), Παπάζογλου, Ανάκογλου, Μιχαήλ (84' Γεωργίου).

ΟΦΗ (Νίκος Γκουλής): Βεζυρίδης, Ζορμπάς (90' Μπούρμπος), Πίτσος, Αγρίτης, Κάλαϊτζιτς, Κιάσσος, Πόποβιτς (77' Καρακατσάνης), Νατσούρας, Κατσικογιάννης, Μπερντίν, Ογκουνσότο (85' Ακότο).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κύζας (Δράμας)
ΒΟΗΘΟΙ: Παρασκευούδης, Πολυμενίδης (Δράμας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Νατσούρας, Κάλαϊτζιτς, Πίτσος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Παρουσιάζοντας καλό αγωνιστικό πρόσωπο ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος και έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Ζορμπά, Νατσούρα και Βεζυρίδη ο ΟΦΗ πέρασε από τις Σέρρες επικρατώντας με 2-1 του Πανσεραϊκού συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία και δείχνοντας σε όλους πως έχει βάλει...πλώρη για τα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ. Στο δια ταύτα, οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή μπάλας και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν καταστάσεις μπροστά από την εστία του Βεζυρίδη, όμως ο έμπειρος πορτιέρο ήταν σε εξαιρετική μέρα. Στο δεύτερο μέρος, ο Ζορμπάς βρήκε τον τρόπο να...ξεκλειδώσει την άμυνα των "λιονταριών" καθώς το πλάσε που επιχείρησε στο 53' κατέληξε στα δίχτυα του Κοτταρά. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης όμως ο τερματοφύλακας της κρητικής ομάδας ήταν ανίκητος. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα στο 70' με σκόρερ τον Αγρίτη και ουσιαστικά να...αγκαλιάσουν τη νίκη. Οι παίκτες του Ντράγκαν Κοκότοβιτς το μόνο που κατάφεραν ήταν να μείωσουν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μπανγκουρά. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι γηπεδούχοι είχαν πολλά παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΦΥΛΗΣ)

(48' Πιπίνης σουτ, 51' Καραμαλίκης κεφ - 2' Θεοδωρίδης σουτ)

Στο 14' οριζόντιο δοκάρι ο Χατζηπαντελίδης

Θρασύβουλος (Γιάννης Σερέπας): Κωστάκης, Πιπίνης, Παληγεώργος (33' Κόσλεϊ), Κονέσνι, Χ. Μίχος, Σαπάνης, Ντελγκάδο, Βίτας (46' Σ. Μίχος), Ντοριβάλ, Χατζηπαντελίδης, Καραμαλίκης (73' Κόμπο).

Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Μανιάτης, Μπακάκης (62' Στόρμπεκ), Γκόλιας, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος, Μουμίν (70' Μπουμάλ), Δέντσας, Θεοδωρίδης, Δημούτσος, Μπαϊκαρά (79' Μανίκας), Ζουρούδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βασιληάς (Βοιωτίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κυριακόπουλος (Μεσσηνίας), Ταρανάς (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καραμαλίκης, Ντοριβάλ - Θεοδωρίδης, Μπουμάλ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Σημαντίκή νίκη πέτυχε ο Θρασύβουλος εις βάρος του Παναιτωλικού στο δημοτικό στάδιο της Φυλής και μπόρεσε να πάρει βαθιά βαθμολογική «ανάσα» ενόψει της συνέχειας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν πολύ νωρίς στο σκορ με τον φορμαρισμένο Θεοδωρίδη που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Βίτας στην άμυνα, αλλά η συνέχεια άνηκε στο σύλλογο της Φυλής. Οι «πράσινοι» πίεσαν, είχαν δοκάρι με τον Χατζηπαντελίδη και τελικά σημείωσαν την ολική ανατροπή με γκολ των Πιπίνη και Καραμαλίκη στις αρχές της επανάληψης, για τα οποία φέρει ευθύνη ο πορτίερο των «καναρινιών», Μανιάτης. Από κει και έπειτα, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, ο τερματοφύλακας Κωστάκης ήταν αποτελεσματικός όποτε χρειάστηκε και έτσι οι παίκτες του Γιάννη Σερέπα πήραν ένα πολύτιμο τρίποντο.
* Περίπου 200 φίλοι του Παναιτωλικού βρέθηκαν στην κερκίδα των φιλοξενούμενων και προσπάθησαν να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας τους.

ΡΟΔΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΡΟΔΟΥ)

(29' Κακλαμάνος σουτ, 49' Ζιλβάν κεφ - 42' Κολόκας κεφ)

Ρόδος (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Παναγιωτόπουλος, Καλλιμάνης, Πρίπου, Δανάς, Πελέκης, Βεργώνης, Ζιλβάν (70' Κόντη), Ιράλα, Λουτσιάνο, Λάζετιτς (84' Ρικάρντο), Κακλαμάνος (75' Μπιμπίρης).

Εθνικός Αστέρας (Αντώνης Μανίκας): Γκίτκος, Καρατζάς, Κριπιντίρης (78' Πασάς), Ουκάρ, Γκουέϊ, Προβατίδης (52' λ.τ Τσάτσος), Διαμαντής, Τζημόπουλος, Τζωρμπατζάκης, Κολόκας, Λουάμο (53' Μπενίσκος).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μανιάτης (Αρκαδίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Κοντιζάς (Πειραιά)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ιράλα - Κριπιντίρης, Ουκάρ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Η Ρόδος φάνηκε πώς ήταν η ομάδα που ήθελε την νίκη περισσότερο από τον Εθνικό Αστέρα στον αγώνα του Δημοτικού Σταδίου της πόλης και την πήρε, επικρατώντας με 2-1 του αντιπάλου της. Παρά τον δυνατό αέρα που φύσαγε, η ομάδα του Παναγιώτη Τζαναβάρα πήρε από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησε κι έχασε ευκαιρίες από την αρχή και πέτυχε το γκολ που την έβαλε μπροστά στο σκορ στο 29ο λεπτό. Ο Εθνικός Αστέρας μέχρι εκείνη την στιγμή περίμενε την Ρόδο και πιέζοντας, προσπαθούσε να κλέψει την μπάλα και να βγει στην αντεπίθεση με τον Γουέι. Σε μια από τις στημένες φάσεις που κέρδισε, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 41' αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό όπως φάνηκε για την ομάδα του Αντώνη Μανίκα. Στο β' μέρος η Ρόδος μπήκε αποφασισμένη να πάρει την νίκη και τα κατάφερε με ένα γκολ που σημείωσε στο 49΄ο Ζιλβάν και μάλιστα από δύσκολη θέση. Από το 60' και μετά, τα "ελάφια" έπαιξαν συντηρητικά και κράτησαν μέχρι τέλους το υπέρ τους σκορ.

ΕΘΝΙΚΟΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 1-0 ΤΕΛΙΚΟ (ΟΛΥΜ. ΕΓΚ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ)

(53' Μοσχογιάννης σουτ)

Εθνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Σουλογάνης, Γκράϊμς, Παγώνης, Μοσχογιάννης, Σύρος, Σιλιγαρδάκης, Κορακάκης, Σουμπίνιο (90+3' Στρατάκης), Νικολόπουλος (78' Ροντρίγκο), Φερέιρα (64' Τσεμπερίδης), Φαρινόλα.

Αιγάλεω (Σούλης Παππάς): Στεφανάκος, Κοκκίνης, Σκάρος, Μουστόγιαννης, Μπάκοβιτς, Ουμουρί, Φρίμπονγκ (63' Τσαμπούρης), Τσιρογιάννης (84' Κακαράς), Πουλάκος, Φραντζεσκί, Τόσκας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χατζής (Δυτ. Αττικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Παστρώμας (Δυτ. Αττικής), Παπανικολάου (Κορινθίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φαρινόλα, Σιλιγαρδάκης - Φραντζεσκί, Μουστόγιαννης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Μέτριο παιχνίδι από πλευράς θεάματος διεξήχθει στο Ελληνικό, ανάμεσα στον Εθνικό και το Αιγάλεω. Οι Πειραιώτες επικράτησαν με 1-0 του "Σίτι" με σκόρερ τον Ξενοφώντα Μοσχογιάννη και επέστρεψαν μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες στα θετικά αποτελέσματα. Στο αγωνιστικό μέρος, οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα μπροστά από την εστία του Στεφανάκου. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να φανούν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, κάτι το οποίο τελικά δεν κατάφεραν να πετύχουν. Τελικά, τη... λύση την έδωσε ο έμπειρος αμυντικός Ξενοφώντας Μοσχογιάννης, ο οποίος επιχείρησε μία σέντρα σουτ που κατέληξε στο βάθος της εστίας του Στεφανάκου. Πρέπει να επισημάνουμε ότι έντονα είναι τα παράπονα από την πλευρά του "Σίτι" για τον διαιτητή της αναμέτρησης.

πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast