8.2.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ;

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ! (21.09)
Πληροφορίες είχαν φτάσει στα "αυτιά" του katerinisport εδώ και αρκετές ημέρες, ότι υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να υπάρχουν εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, μετά το τέλος του αγώνα Πιερικός-Δόξα Δράμας. Το katerinisport επέλεξε να μην αναφερθεί στο θέμα, μη θέλοντας να διαταράξει την προετοιμασία του Πιερικού εν όψει της σημερινής αναμέτρησης, αναρτώντας σχετικό κείμενο λίγα λεπτά πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Τελικά, το παιχνίδι έληξε και τίποτε δε συνέβη, με τις πληροφορίες τελικά να μην επιβεβαιώνονται. Το katerinisport ζητά συγγνώμη αν ανησύχησε τους φιλάθλους, θεωρήθηκε όμως χρέος του να τους κρατήσει σε "επαγρύπνηση". Τα ερωτήματα και τα μηνύματα των φίλων αναγνωστών προς το blog, τα οποία εξέφραζαν την αγωνία τους για τις ενδεχόμενες εξελίξεις, φανερώνουν πόση βαρύτητα δίνει ο φίλαθλος κόσμος του Πιερικού σε ότι γράφεται στο katerinisport, το οποίο έχει παγιωθεί στη συνείδηση του πιερικού κόσμου σαν το Νούμερο 1 ΜΜΕ που καλύπτει τα θέματα των "μελανολεύκων". Η αναγνώριση αυτή αποτελεί για μας τη μεγαλύτερη επιτυχία.

Ακολουθεί το κείμενο όπως αυτό δημοσιεύτηκε το απόγευμα (17.53) μιας και στο katerinisport καμία ανάρτηση δεν "κατεβαίνει".

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ KATERINISPORT ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΗΡΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΤΟ KATERINISPORT ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ, ΜΗ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΜΙΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΚΡΙΣΙΜΟ. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ, ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ, ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙΤΕ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΙ, ΑΠΟ ΤΟ KATERINISPORT. ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΓΩΝΑ...

1 σχόλιο:

Accuweather Forecast