14.2.10

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-1: Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ.

Σάκης Τσιώλης (προπονητής Ολυμπιακού Βόλου): «Το σημερινό παιχνίδι ήταν για μας 3 πολύτιμοι βαθμοί σε μία κομβική στιγμή του πρωταθλήματος απέναντι σε μία ομάδα που ξεκίνησε με τους ίδιους στόχους με μας. Και ξέρουμε πολύ καλά πως η ομάδα με τον ερχομό του Σούλη Παπαδόπουλου έγινε ακόμη πιο επικίνδυνη και είναι το πρώτο παιχνίδι με το σημερινό της προπονητή που χάνει εκτός έδρας. Αυτό δείχνει και το βαθμό δυσκολίας του σημερινού αγώνα και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, παρότι το γκολ που δεχτήκαμε οφειλόταν σε αδράνεια της άμυνας και του τερματοφύλακα και μπορούσαμε να το αποφύγουμε, για να κάνουμε τα πράγματα πιο εύκολα για μας. Η ικανότητα όμως που έχει ο Πιερικός να παλεύει τα παιχνίδια μέχρι το τελευταίο λεπτό αλλά και οι στημένες φάσεις μας έκαναν όλους, εμάς και τον κόσμο να έχουμε πολύ άγχος. Προχωράμε, παίρνουμε αυτούς τους 3 βαθμούς και το πιο σημαντικό από αυτήν την αγωνιστική είναι ότι δεν είμαστε μόνο εμείς που μας κυνηγάνε οι άλλες ομάδες και κυρίως ο ΟΦΗ αλλά υπάρχει και η Κέρκυρα. Και αυτό είχα πει στα παιδιά. όταν πήγαμε στην Κέρκυρα και κάναμε θετικό αποτέλεσμα ότι, θα πρέπει και η Κέρκυρα να ενδιαφερθεί για τις άλλες ομάδες κάτω από εμάς, όπως και οι άλλες ομάδες να ενδιαφερθούν και για την Κέρκυρα. Αυτό είναι το πιο θετικό της αγωνιστικής. Η προσοχή μας στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι με τη Δράμα και απαιτείται ηρεμία και συγκέντρωση. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για μία ακόμη φορά στο φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου».

Σούλης Παπαδόπουλος (προπονητής Πιερικού): «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και στον άξιο συνάδελφο Σάκη Τσιώλη για τη νίκη. Νομίζω ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές και ποιοτικές ομάδες. Σίγουρα ο Ολυμπιακός Βόλου και η Κέρκυρα, όπως έχω ξαναπεί, είναι τα δύο φαβορί για τις δύο πρώτες θέσεις και από τη μεριά μας θα προσπαθήσουμε να μπούμε στην εξάδα και από εκεί να διεκδικήσουμε, αν είναι δυνατόν, την τρίτη θέση. Το πρωτάθλημα της β’ εθνικής είναι πάρα πολύ δύσκολο και εμείς δεν είχαμε ξεκινήσει καλά αλλά τον τελευταίο καιρό βρισκόμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και με όποιον αντίπαλο κι αν παίζουμε, προσπαθούμε να τον κερδίσουμε. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός Βόλου με τη βοήθεια του κόσμου μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια κατάφερε και προηγήθηκε στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο αν και νομίζω ότι ξεκινήσαμε καλύτερα, μείναμε πίσω με δύο γκολ μετά το καταπληκτικό γκολ του Καπετάνου. Παρόλα αυτά ρισκάραμε, πετύχαμε ένα γκολ και πιέσαμε όσο μπορούσαμε για να γυρίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε το βαθμό. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου, προσπάθησαν πάρα πολύ, απλά ο Ολυμπιακός Βόλου είναι και καλή και ικανή ομάδα. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, όσο σημαντικό είναι αυτό, είναι και το προηγούμενο. Αυτό ακριβώς είχα πει και την περασμένη εβδομάδα και κάποιοι το πήραν αλλιώς. Με ξέρετε καλά στο Βόλο και μαζί πηγαίναμε τότε και κερδίζαμε παιχνίδια. Εγώ πρόσφερα στο Βόλο και αν δεν σωνόταν τότε ο Βόλος δεν θα ερχόταν στη συνέχεια ένας άξιος πρόεδρος όπως ήρθε και πήρε την ομάδα και σήμερα ο Βόλος είναι από τις ομάδες που τις ζηλεύουν πάρα πολλοί γιατί έχει και ικανή διοίκηση και ικανό προπονητή και ικανούς παίκτες και πάνω απ΄ όλα έναν υπέροχο κόσμο».

Ηλίας Σολάκης (παίκτης Ολυμπιακού Βόλου)Q «Θέλω να αφιερώσω τη σημερινή σπουδαία νίκη στον κόσμο και στους δύο ανθρώπους που ταλαιπωρούνται ακόμη από το πρώτο παιχνίδι μέσα στην Κατερίνη, όπως ενημερώθηκα από τους συμπαίκτες μου και σε αυτούς τους δύο ανθρώπους αφιερώνουμε κυρίως τη σημερινή νίκη μας. ΄Οσον αφορά το παιχνίδι είμαστε αρκετά καλοί, προηγηθήκαμε 2-0 στο σκορ και εκεί ίσως χαλαρώσαμε γιατί νομίζαμε ότι θα κερδίζαμε εύκολα το παιχνίδι. Θέλω να πω στον κόσμο ότι δεν μπορούμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια με 2-0 και 3-0. Σίγουρα έχουμε ποιοτική ομάδα αλλά το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, υπάρχει πίεση, υπάρχει άγχος. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας όπως ακριβώς βρίσκεται πλάι μας και μας βοηθάει σε κάθε παιχνίδι και πιστεύω ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε όλοι μαζί. Η ομάδα μας είναι πολύ ποιοτική, έχουμε καλούς παίκτες, καλό προπονητή, καλή διοίκηση και όλα αυτά φυσικά συνηγορούν στο να πάει η ομάδα ψηλά».

Θανάσης Παντελιάδης (παίκτης Πιερικού): «Σήμερα δεν ξεκινήσαμε καλά, ο Ολυμπιακός Βόλου μπήκε καλύτερα στον αγώνα και προηγήθηκε. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε το παιχνίδι και ενώ πιέζαμε ήρθε ένα πολύ ωραίο γκολ του Καπετάνου. Δεν παρατήσαμε το παιχνίδι, βάλαμε ένα γκολ και πιστεύω ότι στο τέλος είχαμε την υπεροχή αλλά παίζαμε απέναντι σε μία ομάδα που λογικά του χρόνου θα βρίσκεται στη Σούπερ Λίγκ. Να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και θα πάμε για τη νίκη».

πηγή: b-united.com

1 σχόλιο:

Accuweather Forecast