12.2.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.


Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στα γραφεία της ΠΑΕ Πιερικός, η επίσημη παρουσίαση των έξι ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν κατά τη μεταγραφική περιόδο του Ιανουαρίου από τους «μελανολεύκους». Το «παρών» έδωσε ο εκ των μεγαλομετόχων της κατερινιώτικης ΠΑΕ και μέλος του Δ.Σ. Γιάννης Ντούμος, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Γκοτζαμανίδης, καθώς και οι Σούλης Παπαδόπουλος (προπονητής), Παναγιώτης Κωνσταντινίδης (Γενικός αρχηγός) και Αχιλλέας Ιωακειμίδης (έφορος).

Το λόγο πήρε πρώτα ο Παύλος Μπατάλας, υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Δ.Σ. της ΠΑΕ Πιερικός ο οποίος και παρουσίασε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας λέγοντας τα εξής: Η διοίκηση έκανε μια καινούρια να «φρεσκάρει» την ομάδα, με νέους παίκτες, να φέρει τον Πιερικό εκεί που αξίζει. Ο Πιερικός είναι μια ιστορική ομάδα. Τα παιδιά ήλθαν σε μια ομάδα με καλό κλίμα που είναι σαν μια οικογένεια. Θέλουμε τη βοήθειά τους, η διοίκηση θα είναι κοντά τους. Θέλουμε όμως και τους φιλάθλους. Από το επόμενο παιχνίδι το εισιτήριο διαμορφώνεται στα 10 ευρώ (από το επόμενο παιχνίδι εντός έδρας με τον Ιωνικό), προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό μας ακόμη περισσότερο φίλαθλοι.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι δήλωσαν:

Γιώργος Γουμάγιας: Είναι χαρά μας που βρισκόμαστε σε μια ιστορική ομάδα, όπως είναι ο Πιερικός. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε και θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Φώτης Κωνσταντινίδης: Είμαστε πολύ χαρούμενοι, κι εγώ και οι συμπαίκτες μου που πλαισιώνουμε την ομάδα του Πιερικού. Ήλθαμε για να βοηθήσουμε κι εμείς τον Πιερικό να επιτύχει τους στόχους του, που τη δεδομένη στιγμή δεν είναι άλλοι από το να καταφέρει να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία, εκεί που αγωνιζόταν πριν πολλά χρόνια. Ευχή μας είναι να το καταφέρουμε. Θέλουμε κοντά μας τη συμπαράσταση του κόσμου, καθώς έχουμε παρατηρήσει ότι ο κόσμος δε βρίσκεται τόσο κοντά στην ομάδα. Έχουμε κάνει μια καλή σεζόν, τουλάχιστο από τότε που έχουμε έρθει η ομάδα πάει πολύ καλά. Ευκαιρία ο κόσμος να πλαισιώσει αυτή την προσπάθεια και να σταθεί δίπλα μας.

Νίκος Πλάτανος: Θα ευχηθώ υγεία στην οικογένεια του Πιερικού, στους συμπαίκτες μου. Μέσα από τη δουλειά και την προσπάθειά που θα κάνουμε εύχομαι να πετύχουμε το στόχο μας που είναι ανεβούμε στη Super League.

Κώστας Λαζαρίδης: Θέλω να ευχηθώ υγεία σε μένα και σε όλους τους συμπαίκτες μου αλλά και στη διοίκηση. Είναι χαρά μας που συμπληρώνουμε την οικογένεια του Πιερικού και θα προσπαθήσουμε όλοι για τους στόχους που έχει η ομάδα.

Πέτρος Κοντέων: Ήλθαμε εδώ για να βοηθήσουμε στο στόχο του Πιερικού που είναι να μπει στην εξάδα και να διεκδικήσει την άνοδο. Από κει και πέρα θέλω να ευχαριστήσω και τη διοίκηση και τους συμπαίκτες και τον προπονητή που μας βοήθησαν πολύ γρήγορα να μπούμε στην οικογένεια του Πιερικού και θα κάνουμε το παν για να δικαιώσουμε την απόφαση της διοίκησης και του προπονητή να μας επιλέξει.

Ρέγιες Βερντέχο: Είμαι ευχαριστημένος που βρίσκομαι στον Πιερικό, μια ιστορική ομάδα. Θέλω να τη βοηθήσω όσο μπορώ για να πετύχει τους στόχους της.

Την παρουσίαση των νέων αποκτημάτων, έκλεισε ο τεχνικός της ομάδας, Σούλης Παπαδόπουλος ο οποίος είπε: Νομίζω ότι γνωρίζετε τα παιδιά που παρουσιάσαμε σήμερα, γιατί ήδη έχουν αρχίσει και παίζουν στην ομάδα. Τα παιδιά τα ήξερα. Δεν κοίταξα να πάρω «δυνατά» ονόματα που μπορεί να έκαναν αίσθηση στον κόσμο αλλά στον αγωνιστικό χώρο να ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Με 2-3 παιδιά έχω ξανασυνεργαστεί. Ευχαριστώ προσωπικά τους κ. Ντούμο και Ελευθεριάδη που καταφέραμε και αποκτήσαμε όσους παίκτες τους ζήτησα. Μπορεί να φαίνεται εύκολο αλλά ειδικά κάποιες περιπτώσεις, όπως του Ρέγιες που ήταν στην Ισπανία ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Επίσης τους ευχαριστώ που έφυγαν 10 παίκτες, γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όταν φεύγουν 10 παίκτες τον Ιανουάριο, καταλαβαίνετε πως ήταν η ομάδα. Για μένα ήδη αυτά τα παιδιά έχουν αρχίσει και βοηθάνε, περισσότερο στις προπονήσεις να υπάρχει ομοιογένεια, καλό σύνολο. Έχουνε γίνει μια παρέα, φίλοι μεταξύ τους, κάτι που είχαμε πέρυσι και δεν το ξαναείδα φέτος όταν επέστρεψα. Εκεί ήταν το πρόβλημα του Πιερικού. Γιατί και τα παιδιά που φύγανε ήταν καλοί ποδοσφαιριστές αλλά ξέρετε πολλές φορές παίζει ρόλο αν μπορείς να μπεις στο κλίμα. Δυστυχώς η ομάδα παρά τις μεγάλες φιλοδοξίες και οράματα, δεν είχε την πορεία που θα έπρεπε. Βλέπουμε τον τελευταίο καιρό, με πιο μικρό, σε αριθμό, ρόστερ να είμαστε πιο καλά και κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία. Θέλουμε και τον κόσμο κοντά μας. Η διοίκηση είναι δίπλα μας, ας είναι ακόμη περισσότερο και ο κόσμος. Όσοι έρχονται μας βοηθούν πάρα πολύ, θέλουμε όμως ακόμη περισσότερους για να στηρίζουν την ομάδα. Έτσι θα έχουμε σίγουρα επιτυχία. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να μπούμε στην εξάδα για να διεκδικήσουμε την τρίτη θέση. Το έργο μας θα είναι δύσκολο γιατί υπάρχουν πολλές ανταγωνιστικές ομάδες, έχουμε δείξει όμως ότι σε όλα τα παιχνίδια παλεύουμε, ακόμα και στο κύπελλο με Εργοτέλη και Παναθηναϊκό, όπου αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί ίσως να πετυχαίναμε μια ιστορική πρόκριση και να φέρναμε ακόμα περισσότερο κόσμο. Κακά τα ψέματα, ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο μόνο αν έχεις επιτυχίες. Χάσαμε μια ευκαιρία, αλλά θα μας ξαναδωθούν κι άλλες ευκαιρίες στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast