16.2.10

Πιερικός Αρχέλαος – Απόλλων Καλαμαριάς Την Τετάρτη στις 5 μ.μ.

Δ. Γαλάνης: «Περιμένουμε τον κόσμο να ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας»

Δεύτερος γύρος, δεύτερη αγωνιστική και ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει την Τετάρτη στην Κατερίνη, στις 5 το απόγευμα, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Και οι δύο ομάδες έχουν σαν στόχο τη νίκη, αφού και για τις δύο οι βαθμοί είναι τόσο απαραίτητοι, όσο τίποτε άλλο.

Για μια ακόμη φορά οι κατερινιώτες φίλαθλοι αναμένεται να γεμίσουν ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης και να δουν και πάλι ένα θαυμάσιο παιγνίδι, έτσι όπως τους έχει συνηθίσει η αγαπημένη τους ομάδα.

Ο προπονητής Δημήτρης Γαλάνης για τον παραπάνω αγώνα, δήλωσε: «Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα η οποία γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνη μετά την πρόσφατη αλλαγή προπονητή. Θα αντιμετωπίσουμε το παιγνίδι με την πρέπουσα σοβαρότητα και περιμένουμε τον κόσμο να ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας. Θέλουμε να είναι, όπως κάθε βδομάδα, στο πλευρό μας».

● Πριν και κατά το ημίχρονο του αγώνα στο κλειστό γυμναστήριο, οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν το συλλεκτικό ημερολόγιο του Πιερικού Αρχελάου και στο τέλος του παιγνιδιού να πάρουν αυτόγραφα από τους αγαπημένους τους παίκτες.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast