12.2.10

Β' ΕΘΝΙΚΗ: ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, 1-0 ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ.

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 1-0 ΤΕΛΙΚΟ (Δημ. Στ. Καρδίτσας)

(79' Χατζηρίζος σουτ)

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος, Κουρτεσιώτης (36' λ.τ Μελαμπιανάκης), Δούκας, Μάριαν, Διγκόζης, Χατζηρίζος, Βούκοβιτς, Μπουντούρης, Τσάγγαρης (62' Μόντζο), Βακουφτσής (76' Γκόγκας).

Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Ιωάννου (83' Ρεπερνέ), Βενέτης, Κοντοδήμος, Φλαβίνιο, Μπερνς, Κολοτούρος (65' Μακρυδημήτρης), Παρασκευαίδης, Γκουστάβο, Λουρένσο (46' Λαμπρόπουλος), Σίλβα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Χριστοδούλου, Ζώρζος (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βούκοβιτς, Χατζηρίζος, Μελαμπιανάκης, Δούκας - Σίλβα, Κοντοδήμος, Γκουστάβο
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Σ' ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχόμενης βροχόπτωσης, η Αναγέννηση Καρδίτσας πέτυχε μία σπουδαία νίκη με 1-0 κόντρα στην πρωτοπόρο Κέρκυρα, στο στάδιο της θεσσαλικής πόλης. Οι "κιτρινόμαυροι" υποχρέωσαν τους "Φαίακες" να γνωρίσουν την δεύτερη ήττα τους στο πρωτάθλημα. Στο δια ταύτα, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το ματς και σημείωσαν γκολ στο 9' με τον Βακούφτση, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Μάνταλος είδε χέρι του Αγγελόπουλου λίγο πριν η μπάλα φτάσει στον έμπειρο επιθετικό. Η συγκεκριμένη απόφαση ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από την πλευρά των "κιτρινόμαυρων" κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα στο ματς να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση. Στη συνέχεια ο Αθηναίος ρέφερι απέβαλε τον Γενικό Αρχηγό των γηπεδούχων κ. Τσουμάνη για διαμαρτύριες, ενώ στα μέσα του δευτέρου ημίχρονου τον...ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο προπονητής της Αναγέννησης Περικλής Αμανατίδης. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι στο 79' κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με όμορφο σουτ του Χατζηρίζου. Οι "Φαίακες" προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης, όμως οι "κιτρινόμαυροι" κράτησαν ανέπαφη την εστία τους και πέτυχαν μία σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

* Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Μάνταλος απέβαλε λόγω διαμαρτυριών τον Γενικό Αρχηγό της Αναγέννησης κ. Τσουμάνη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων στο πρώτο μέρος, ένας οπαδός των γηπεδούχων κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του τεχνικού της Κέρκυρας Μπάμπη Τεννέ, όμως η επέμβαση των αστυνομικών ήταν έγκαιρη και προχώρησαν στη σύλληψη του "θερμοκέφαλου". Στο 69' αποβλήθηκε ο προπονητής των "κιτρινόμαυρων" Περικλής Αμανατίδης από τον διαιτητή του αγώνα, διότι διαμαρτύρηθηκε σε έντονο ύφος για κάποιες αποφάσεις του.

Πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast