12.2.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΜΕ "ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ" ΣΤΟ ΒΟΛΟ.

Με "γεμάτες τσέπες" θα ταξιδέψουν οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού στο Βόλο για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον τοπικό Ολυμπιακό μιας και η "μελανόλευκη" διοίκηση κατέβαλε σήμερα τους μισθούς τους. Η αισιοδοξία στο "στρατόπεδο" της κατερινιώτικης ομάδας είναι σε υψηλό επίπεδο και υπάρχει η πεποίθηση ότι το θετικό αποτέλεσμα στο Βόλο είναι μέσα στις δυνατότητες της. Όσον αφορά στο σημερινό πρόγραμμα, μετά το καθιερωμένο "ζέσταμα" οι ποδοσφαιριστές επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής και κατοχής της μπάλας, με έμφαση στα τελειώματα των φάσεων.
Ρήξη μηνίσκου ο Νίκου.
Ένα μήνα θα λείψει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις ο Νίκου ο οποίος υπέστη ρήξη έσω πλαγίου μηνίσκου, όπως έδειξε η μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη σήμερα το μεσημέρι. Ο νεαρός άσος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης σε μια σύγκρουση με τον Ντιέγκο Μαρτίνεζ. Εκτός από τον Νίκου, ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν υπολογίζει εν όψει της προσεχούς αναμέτρησης τον τραυματία Τσιτλακίδη, τον τρίτο τερματοφύλακα Κουδουνά, όπως και τους νεαρούς Κωτσιόπουλο, Μίγκο και Τσιντώτα που θα ενισχύσουν την ομάδα Νέων.
Η προετοιμασία του Πιερικού θα ολοκληρωθεί με πρωινό χαλάρωμα αύριο, και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast