14.2.10

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ: 2-1

Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού φάνηκαν οι διαθέσεις του γηπεδούχου Ολυμπιακού Βόλου καθώς μέσα στο πρώτο δεκάλεπτο είχε δύο καλές ευκαιρίες και ένα γκολ με τον Σολάκη. Ο Πιερικός μετά από ένα εικοσάλεπτο πίεσης ανέβηκε, ισορρόπησε το παιχνίδι αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει αξιόλογες φάσεις στα καρέ του Κηπουρού.

Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τους ερυθρόλευκους να πιέζουν και να δημιουργούν ευκαιρίες για το 2-0, κάτι που το πέτυχαν στο 59 με πολύ όμορφο σουτ του Καπετάνου που σημείωσε το δεύτερο συνεχόμενο τέρμα του, μετά το προηγούμενο ματς με την Ηλιούπολη. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου μετά την πρώτη ώρα του παιχνιδιού ανέβηκε, πίεσε τον Ολυμπιακό και μείωσε στο 74’ σε 2-1 σκορ που ήταν και το τελικό καθώς οι Κατερινιώτες δεν μπόρεσαν στα υπόλοιπα λεπτά να κάνουν κάτι για να γλιτώσουν την πρώτη τους ήττα στο δεύτερο γύρο.

ΦΑΣΕΙΣ: Ο γηπεδούχος Ολυμπιακός Βόλου μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2’ έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία του στον αγώνα, με το σουτ του Ουμπίντες να αποκρούεται από τον Γουμάγια. Στο 5΄ ο Ουμπίντες έγινε δημιουργός καθώς έβγαλε την σέντρα στον Σολάκη που έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γουμάγια. Στο 11’ ήρθε το γκολ για τους Βολιώτες απόρροια της πολύ καλής προσπάθειας του Ηλία Σολάκη. Ο Αμπράμοβιτς από δεξιά έκανε την σέντρα για τον επιθετικό του Ολυμπιακού Βόλου που απέφυγε τον Τασίδη και με αριστερό σουτ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη. Στο 30’ η σέντρα σουτ του Παντελιάδη πέρασε μόλις άουτ από το δοκάρι του Κηπουρού, ενώ στο 44’ ο αμυντικός του Πιερικού πρόλαβε τον Μόνχε πριν γίνει απειλητικός για την εστία του Γουμάγια.

Στην επανάληψη στο 59’ ο Κώστας Καπετάνος εφτά λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο πέτυχε το 2-0 για τον Ολυμπιακό Βόλου με ένα κεραυνό από τα 25 περίπου μέτρα και έδωσε προβάδισμα ασφαλείας για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη. Μετά το γκολ ο Πιερικός πήρε τα ηνία του αγώνα και μείωσε στο 71’ σε 2-1 μετά από γκολ που σημείωσε ο Θάνος με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Φρέντερικς.

ΓΚΟΛ: 1-0 (11’ Σολάκης- σουτ), 2-0 (59’ Καπετάνος – σουτ), 2-1 (71’ Θάνος –κεφ)

Ολυμπιακός Βόλου: Κηπουρός, Μπουλούτ, Λιαπάκης, Ζαραδούκας, Κόρμπος, Ψυχογιός, Ουμπίντες, Μόνχε, Ροτζέριο, Σολάκης, Αμπράμοβιτς (52’ Καπετάνος)
Προπονητής: Σάκης Τσιώλης

Πιερικός: Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Τασίδης, Παστός, Γιαζιτζόγλου, Μαρτίνεζ, Παντελιάδης, Μακρής, Θάνος, Πέντα, Ολγκίν (35’ Φρέντερικς)
Προπονητής: Σούλης Παπαδόπουλος

Διαιτητής: Σέγκος (Εύβοιας)
Βοηθοί: Πάνος (Εύβοιας), Γκώνιας (Ανατ. Αττικής)
Κίτρινες: Ούμπιντες – Τασίδης, Παντελιάδης, Μακρής, Ρέγες
Κόκκινες:

πηγή: b-united.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast