16.2.10

ΝΕΟΙ ΒΟΛΟΥ-ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ 2-0

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ - Ο ΒΟΛΙΩΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Σε ένα παιγνίδι που αποτελεί ντροπή για το ποδόσφαιρό μας η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου κατάφερε, με τραμπουκισμό και πολύ σκληρό παιγνίδι που ανέχθηκε ο ανεκδιήγητος διαιτητής του παιγνιδιού, κατάφερε να εκφοβίσει ουσιαστικά του Νέους του Πιερικού και να τους καταβάλει με σκορ 2-0. Βέβαια εδώ αξίζει να πούμε ότι από τα πρώτα λεπτά του αγώνα βγήκε νοκ άουτ ο Σεχολάρι μετά από απανωτά κτυπήματα των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου, υπό την ανοχή του Βολιώτη διαιτητή. Σημειωτέον ότι, ενώ η κλωτσιά εις βάρος έπεφτε σύννεφο, ο διαιτητής του αγώνα σφύριξε το πρώτο φάουλ υπέρ του Πιερικού στο 80 λεπτό. Ακόμη και τα κτυπήματα πάνω στο Σεχολάρι ήταν χωρίς να κερδίσει ο Πιερικός κανένα φάουλ. Έτσι η τρομοκρατία του this is volos πέρασε απο το μάτς της ομάδος Νέων. Έτσι για να παραδειγματίζονται οι διαιτητές της Πιερίας, οι οποίοι για να μην κατηγορηθούν από φιλοξενούμενες ομάδες όταν παίζουν στην Κατερίνη τον Πιερικό, όχι απλά προστατεύουν τις φιλοξενούμενες ομάδες αλλά τα σφυρίγματά τους εναντίον της ομάδος Νέων του Πιερικού, είνα απανωτά και όχι μόνο, αλλά έφτασαν στο σημείο να γραφτεί στο φύλλο αγώνα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και να κληθεί σε απολογία.
Τώρα ξανά στον αγώνα να πούμε ότι με τέτοιο κλίμα, χωρίς αστυνομική προστασία και τους Βολιώτες διαιτητές σε διατεταγμένη υπηρεσία, μόνο αγώνας δέν μπορύσε να γίνει και μοιράια οι Νέοι του Πιερικού υπέκυψαν, προστατεύοντας και την σωματική τους ακεραιότητα.

Τα δυο γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Κέρι στο 60' και στο 87'.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Βόλου: Μαρούλης, Ανδρίκος (50' Τσίπης Δ), Ζενοφόϊ, Ναουμάνης, Ξηροκώστας (49' Τσεντίλας), Μητροπούλης, Σκλαπάνης, Κέρι, Τσίπης Γ, Σφακάς (60' Τσουρέλας), Ζαχαράκης.

Πιερικός: Τσιντώτας, Μάρκογλου (83' Πανανός), Μίγκος, Κραγιόπουλος, Κωτσιόπουλος, Μετενίδης, Τσικαδέρης (70' Παναγιωτίδης), Μπαρέκας, Παπαδόπουλος Σ, Σεχολάρι, Καμπερίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast