23.2.10

ΑΡΕΣΕ Ο ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΣΤΗ ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ 0-2 ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ.

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε η ομάδα του Βατανιακού στο δυνατό φιλικό που διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι κόντρα στον Ηρακλή στο γήπεδο του Βατάν. Μπορεί οι Κατερινιώτες να έχασαν με 0-2, με τους Γιάκομπ στο 27' με σουτ και Βέρα στο 85' επίσης με σουτ να σκοράρουν για τον "γηραιό", αλλά άφησαν ικανοποιημένο τον Γιάννη Κωνσταντινίδη με την απόδοσή τους. Ειδικά στο β' μέρος, ο Βατανιακός αγωνίστηκε με 10 παίκτες (εκτός του Σπανού) κάτω των 20 ετών που εντυπωσίασαν με την αγωνιστικότητά τους και απέσπασαν τα καλύτερα σχόλια.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Βατανιακος: Χατζεϊπίδης, Κολαξιδης, Tριανταφύλου, Λαζαρίδης Ι., Λαζαρίδης Χ., Παπείρας, Γιαπιτζής, Μπατσαράς, Ανδρονικίδης, Καλαμπαλίκης, Μπουζούκης.
Στο β' ημίχρονο έπαιξαν οι: Σπανός, Καρυώτης, Δολμίδης, Τσιώμης Γ., Τσιώμης Β., Ζανέτας, Μυστρίδης, Κωνσταντινίδης, Βασιουρής, Αγγελάκης, Χρυσόπουλος.
Ηρακλής: Μπαντής (72' Μακρής), Σαρακατσάνος, Περπερίδης (30 λ.τ. Πιλότο), Κατσικάς, Βέρα, Ριμόλντι (80' Ντατίδης), Καρλίνιος, Μιλάνο (46' Τσιτας), Ιωαννίδης, Κομπαγιάσι (72' Νατσιόπουλος), Γιάκομπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast