8.2.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2-0: Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ.

Βασίλης Μουρατίδης (βοηθός προπονητή Δόξας Δράμας): Μετά από ένα σερί καλών εμφανίσεων η ομάδα μας σήμερα δεν ήταν καθόλου καλή. Δε δικαιούμασταν τίποτε περισσότερο από αυτό που πήραμε. Ο Πιερικός ήταν σαφώς καλύτερος, εμείς δεν είχαμε δύναμη, πάθος και καλή κυκλοφορία. Συγχαρητήρια στον Πιερικό, πήρε ένα ματς δύσκολο. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι για να ξεπεράσουμε αυτή την ήττα όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Ερώτηση: Η ιστορία επαναμβάνεται. Είδαμε έναν αγώνα βγαλμένο από τα παλιά με δυο ομάδες που πρωταγωνιστούσαν στα "σαλόνια" της Α' Εθνικής. Από αυτή τη Δόξα τι προσδοκίες έχετε και που μπορεί να φτάσει η ομάδα;
Απάντηση: Πολλοί λένε ότι οι δυο ομάδες ανήκουν στην Super League, αλλά η η ιστορία δεν παίζει δυστυχώς ποδόσφαιρο. Θέλουμε να αναδιοργανώσουμε την ομάδα, να την ξανακάνουμε μεγάλη. Περιοχές όπως η Κατερίνη και η Δράμα έχουν ταλέντο και πρέπει οι ομάδες αυτών των πόλεων να είναι ψηλά για να αναδειχτεί και το ταλέντο. Από σήμερα ξημερώνει καινούρια μέρα για τη Δόξα. Τα προβλήματα μας μπήκαν στο περιθώριο μιας και ανέλαβε ένας πρόεδρος με όραμα και ιδέες και όρεξη να κάνει την ομάδα μεγάλη.
Ερώτηση: Ήταν θέμα απουσιών, κακής ημέρας η συγκεκριμένη εμφάνιση;
Απάντηση: Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Είχαμε απουσίες αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία. Εμπιστευόμαστε όλους τους ποδοσφαιριστές, απλά η ομάδα σήμερα δεν ήταν καλή.
Σούλης Παπαδόπουλος (προπονητής Πιερικού): Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, όπως ήταν και το προηγούμενο, όπως και αυτό που έρχεται. Ήταν ένα ντέρμπι της Βόρειας Ελλάδας ανάμεσα σε ιστορικές ομάδες με πολύ κόσμο και πολλές παρουσίες στην Α' Εθνική. Αυτό που μετράει όμως είναι που βρίσκονται τώρα οι ομάδες. Βρίσκονται στη Β' Εθνική και κάνουν προσπάθεια να βάλουν τις βάσεις για καλύτερο μέλλον. Είχαμε πει όλη τη βδομάδα με τα παιδιά να δουλέψουμε σε όλα τα παιχνίδια κι αν είμαστε αυτοί που είμαστε θα έχουμε τον πρώτο λόγο για το παιχνίδι, όπως και έγινε. Αν και πάλι ξεκινήσαμε με πολλές χαμένες ευκαιρίες, με την τύχη να μας γυρνάει την πλάτη στο δοκάρι του Μακρή η τύχη όπως έχω πει στους παίκτες μου, ό,τι σου παίρνει στο δίνει. Βάλαμε ένα γκολ με απευθείας φάουλ που πιστεύω ότι δεν ήθελε να σκοράρει αλλά να σεντράρει κι έτσι ελέγξαμε το ρυθμό καλύτερα στο β' ημίχρονο. Στις καθυστερήσεις ήρθε το γκολ με τον Ρέγιες που αν ετοιμαστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγοραθα μας βοηθήσει πολύ και στη συνέχεια και πήραμε μια δίκαιη και πεντακάθαρη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο πάρα πολύ δυνατό, μια ομάδα που μου αρέσει πάρα πολύ. Το ότι δεν έπαιξε καλά το επέβαλαν οι δικοί μου παίκτες. Κοιτάμε το επόμενο παχνίδι που είναι πολύ σημαντικό και δύσκολο με τον Ολυμπιακό Βόλου. Έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα. Πρέπει να κοιτάμε όλες τις ομάδες με μεγάλο σεβασμό γιατί ακόμη και οι "ξεγραμμένες" ομάδες ανεβαίνουν βαθμολογικά και άλλες που είναι αδιάφορες ή "σίγουρες" για άνοδο βρίσκονται προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου στο ποδόσφαιρο και δεν την αλλάζω με τίποτε. Καλή συνέχεια στη Δόξα.
Σχολιάζοντας τη διαιτησία ο Σούλης Παπαδόπουλος είπε: Μακάρι να παίζουν οι διαιτητές, όπως σήμερα, 50-50
Κώστας Άγγος (ποδοσφαιριστής Δόξας Δράμας): Ο Πιερικός έδειξε ότι ήθελε από την αρχή το παιχνίδι. Είχε πολύ πάθος. Εμείς ήμασταν όλοι σε άσχημη μέρα και δεν κατορθώσαμε να κάνουμε ούτε μια ευκαιρία. Ο Πιερικός ήθελε περισσότερο το παιχνίδι και το πήρε δίκαια.
Σάκης Παντελιάδης (ποδοσφαιριστής Πιερικού): Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες και τον προπονητή μου για τη νίκη. Είχα πει ότι θα φανούμε στα δύσκολα και σήμερα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, από όλες τις απόψεις. Προετοιμαστήκαμε όπως σε όλα τα παιχνίδια και το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα δίκαιο. Έχουμε μπροστά μας σχεδόν ένα γύρο και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι εξίσου δύσκολο με το σημερινό. Θα προετοιμαστούμε όσο πιο σωστά γίνεται για να πάρουμε ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast