6.2.10

Β' ΕΘΝΙΚΗ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1-3

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1-3 ΤΕΛΙΚΟ (Δημ. Γυμν. Ηλιούπολης)

(79' Κάμπας κεφ - 9' Σολάκης σουτ, 41' Ουμπίντες σουτ, 89' Καπετάνος σουτ)

Ηλιούπολη (Νίκος Παντέλης): Τακίδης, Δημήτρης, Ψαρρής, Κόλτσης, Νικολόπουλος, Παραράς, Μουνιόθ (60' Σαρμιέντο), Γήτας (80' Δωροβίνης), Κάμπας, Νατσέφσκι, Στεφανίδης (51' Αλημπάς).

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Κηπουρός, Ζαραδούκας, Ουμπίντες (76' Αμπράμοβιτς), Κόρμπος, Μπουλούτ, Ροτζέριο (56' λ.τ Φούφουλας), Σιαλμάς (70' Αρβανίτης), Σολάκης, Λιαπάκης, Καπετάνος, Ψυχογιός.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντινίδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μερκενίδης, Παντικίδης (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία και κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα, ο Ολυμπίακος Βόλου επικράτησε με 3-1 στην Ηλίουπολη με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα. Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και εύκολα πήραν το τρίποντο της νίκης, με το οποίο μείωσαν στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο Κέρκυρα. Τα γκολ για τους "ερυθρόλευκους" σημείωσαν οι Σολάκης, Ροτζέριο και Καπετάνος, ενώ για τους γηπεδούχος σκόραρε ο Ηλίας Κάμπας.

Πηγή: b-united.com

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε και φυσικά για την ενημέρωση. Όσον αφορά το συγκεκριμένο κείμενο, όμως, νομίζω ότι είναι από τη mikriliga. Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast