13.10.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΟΥΡΛΙΔΙΚΟ ΤΟ MATCH PROGRAMME!

Μια αναμφισβήτητα ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους φιλάθλους των επισήμων αλλά και των θυρών 1 και 3 όταν προσερχόμενοι στο γήπεδο είδαν να τους περιμένει σε κάθε θέση το πρώτο επίσημο πρόγραμμα αγώνα της ΠΑΕ Πιερικός. Το official MATCHDAY programme, όπως τιτλοφορείται αποτελεί μια αξιέπαινη πρωτοβουλία της "μελανόλευκης" ΠΑΕ, η οποία απέδειξε ότι αργά μεν, σταθερά δε, κάνει βήματα προς τα εμπρός. Το επίσημο περιοδικό της ΠΑΕ Πιερικός ήταν φυσικά αφιερωμένο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και περιελάμβανε χαιρετισμό από τον πρόεδρο Ιωάννη Ντούμο, το ρόστερ της ομάδας του Πιερικού, το ρόστερ του Ολυμπιακό Βόλου, συνέντευξη του τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχου στην Ελίνα Διαμαντοπούλου στο περιθώριο της μεγάλης συναυλίας που έδωσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης υπό την αιγίδα της πιερικής ΠΑΕ, αναφορά στο Κύπελλο Ελλάδος (τόσο στην πρόκριση επί της Επανωμής, όσο και στον επόμενο αντίπαλο Εργοτέλη) καθώς και το πρόγραμμα και τη βαθμολογία της Β' Εθνικής. Οι πρώτες εντυπώσεις από τον κόσμο ήταν θετικές και οι όποιες ατέλειες και παραλείψεις είναι σίγουρο ότι θα ελαχιστοποιηθούν στα επόμενα τεύχη. Official MATCHDAY programme, καλωσήλθες!

Υ.Γ. Δεν αποδείχτηκε...γουρλίδικο το επίσημο περιοδικό της ΠΑΕ Πιερικός για την ομάδα, ωστόσο οι εντυπώσεις παραμένουν θετικές. Και πάλι συγχαρητήρια σε όσους επιμελήθηκαν αυτή την προσπάθεια.

1 σχόλιο:

  1. Καλή κίνηση, ωστόσο χρειάζονται άλλες κινήσεις πρώτα. Δε νοείται να έχουμε ένα σάιτ της πλάκας, χωρίς ενημέρωση, με ειδήσεις να αλλάζουν ανάλογα με τις αντιδράσεις των μμε, του κόσμου κτλ. Κύριοι της ΠΑΕ, είμαστε στο πλευρό σας, ακούστε όμως και τον κόσμο του Πιερικού. Ας είναι αυτό το match program η απαρχή της επικοινωνιακής αναγέννησης του Πιερικού μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast