26.10.09

ΚΑΤΑ-ΠΝΙΓΗΚΕ Η...ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ...

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ.

Τυπικές λεπτομέριες απομένουν για να ανακοινωθεί και επίσημα η διακοπή της συνεργασίας ανάμεσα στην ΠΑΕ Πιερικός και τον Μάκη Κατσαβάκη. Η οικτρή εμφάνιση των "μελανολεύκων" κόντρα στον Θρασύβουλο ήταν η σταγόνα που "ξεχείλισε το ποτήρι" και ο Σερραίος τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν από τον πιερικό πάγκο. Η ποδοσφαιρική επανάσταση που ευαγγελίστηκε κατά τον ερχομό του στον Πιερικό ο Μάκης Κατσαβάκης όχι μόνο δεν έχει λάβει "σάρκα και οστά" μέχρι τώρα, αλλά κατά τη διάρκεια της χτεσινής αναμέτρησης, οι όποιες...επαναστατικές τάσεις...κατα-πνίγηκαν στο βρεγμένο τερέν του Α' ΔΑΚ Κατερίνης.
Δεν αποκλείεται το πρωί μαζί με τη λύση της συνεργασίας της ΠΑΕ Πιερικός με τον Μάκη Κατσαβάκη, να ανακοινωθεί και το όνομα του αντικαταστάτη του Σερραίου τεχνικού στον "μελανόλευκο" πάγκο. Οι υποχρεώσεις τρέχουν και ο Πιερικός έχει να αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη για το θεσμό του Κυπέλλου την Τετάρτη. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί η διάδοχη λύση στο "τιμόνι" του Πιερικού, κόντρα στον Εργοτέλη αναμένεται να κοουτσάρουν την ομάδα οι Γιώτης Κωνσταντινίδης (γενικός αρχηγός) και Παναγιώτης Νάσης (προπονητής τερματοφυλάκων). Ο τελευταίος μάλιστα αναμένεται να είναι ο μοναδικός από το προπονητικό τιμ που θα παραμείνει στο επιτελείο της ομάδας μιας και μαζί με τον Μάκη Κατσαβάκη θα αποχωρήσουν και οι άμεσοι συνεργάτες του Κώστας Παπαδόπουλος (βοηθός) και Τάκης Τσακαλίδης (γυμναστής).

7 σχόλια:

  1. Οι μέρες είναι δύσκολες, οι υποχρεώσεις του Μάκη τρέχουν, η σύνταξη είναι πιο κοντά, απ' την καριέρα. Είναι πολυτέλεια στις μέρες μας να δηλώνουμε παραίτηση κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου, αντ' αυτού μιλάμε για νηπιαγωγεία και Μπαρτσελόνες. Δεν μπορώ ν' αντέξω τον ξεπεσμό του Μάκη!!!
    Παιδιά να κάνουμε έρανο για τη αποζημίωση του Μάκη, κρίμα το παιδί να μείνει στην ανεργία.
    Έχει στόματα να θρέψει.
    Άντε στο καλό σου Μάκη, άντε στο καλό σου, φτάνει πια.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. re paidia ok kanei lathoi o katsavakis...alla den pisteuw oti ftaiei apokleistika autos re gmt! eleos ta palta pou exoume gia paixtes den tous vlepoume pou den mporoun na perpatisoun? oloi ftaine se tetoies periptwseis kai oxi enas ....apla i gnwmi mou!

    as valoun tous neous na paixoun pou einai kuriws paidia ao tin katerini....ponane tin omada!

    NTROPH NTOYMO KANE KATI KAI BRES LYSEIS TWRA - AMESA! KAI OXI ME DIVGMOYS MONO TOY PROPONHTH!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Ο ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ.
    ΑΛΛΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.
    ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΑΚΟΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. oxi re eleos....xaxaxaxxa
    apla na analavoun oloi tis euthunes tous kai na min koroideuoun ton kosmo!na min paizoun paixnidia stis plates mas...(oikonomika kai mi)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. File m an den ftaiei o Katsavakis ..poios ftaiei??autos efere ola auta ta palta edw....dikes tou epiloges itan..! eleos..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΠΑΛΤΑ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΤΑ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΑ ΠΑΛΤΑ.
    ΠΟΛΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠ΄ΑΥΤΑ (ΤΑ ΠΑΛΤΑ ΔΗΛΑΔΗ), ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
    ΑΝΤΕ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΚΙ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θελαν να διωξουν τον κ. Σουλη Παπαδοπουλο...
    να τα αποτελεσματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast