11.10.09

ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ-ΝΕΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ 4-0.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψαν το παιχνίδι με την ομάδα νέων του Ολυμπιακού Βόλου οι παίκτες της ομάδας νέων του Πιερικού επικρατώντας με 4-0 της θεσσαλικής ομάδας στον αγώνα που έγινε στο γήπεδο της Καρύτσας. Το σκορ άνοιξε στο 38' ο Σεχολάρι με κεφαλιά ύστερα από έξοχη σέντρα του Κόιτς από τα δεξιά. Στο 58' ο Κόιτς από δημιουργός έγινε εκτελεστής αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Καμπερίδη. Στο 64' ο Σεχολάρι έγινε κάτοχος της μπάλας από πάσα του Νίκου και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό 4-0' διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με τον Νίκου να "σερβίρει" και πάλι με μακρινή μπαλιά και τον Σεχολάρι με σουτ να "εκτελεί" εύστοχα φτάνοντας στα τρία προσωπικά τέρματα στην αναμέτρηση.

Η συνθέσεις:
Πιερικός: Τσιντώτας, Νίκου, Κραγιόπουλος, Κωτσιόπουλος, Τσικαδέρης (67' Μπαρέκας), Κόιτς, Καμπερίδης (83' Τσανάκας), Σεχολάρι, Μίγγος, Μετενίδης (67' Καραγκούνης), Ντόσης.
Ολυμπιακός Βόλου: Σταμέλος (46 Αβδελάς), Γιαννόπουλος, Ανδρίκος,Μαρατσάλος, Ναουρίδης, Σκλαπάνης, Μητρόπουλος, Τσίπης (61 Λέτσιος), Ρουμπάτι (72 Ακριβούσης), Ζαχαράκης, Σφακιάς

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.
    ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΑΡΓΑ Η' ΓΡΗΓΟΡΑ, ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
    ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΔΥΤΕΡΑΣ.

    ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΛΜΟ:

    ΟΛΕ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΟΛΕ
    ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΟΛΕ
    ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΠΟΤΕ!

    ΟΛΕ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΟΛΕ
    ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΟΛΕ
    ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΠΟΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast