20.10.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΑΤΟΜΙΚΟ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ.

Πέντ απουσίες "μέτρησε" σήμερα ο Μάκης Κατσαβάκης ο οποίος δεν είχε στο βασικό πρόγραμμα τους Παέζ, Τόσκα, Τασίδη, Εξουζίδη και Γκουγκουλιά. Κι αν για τον Παέζ αυτό ήταν αναμενόμενο (ο χρόνος πάντως μετράει αντίστροφα για τον Αργεντινό μπακ-χαφ), οι ενδεχόμενες απουσίες των Τασίδη και Εξουζίδη στην άμυνα, αλλά και αυτή του φορμαρισμένου Γκουγκουλιά στην επίθεση οπωσδήποτε "πονοκεφαλιάζουν" τον Σερραίο προπονητή. Όσο για τον Τόσκα, πόνοι στη μέση δεν του επέτρεψαν να προπονηθεί κανονικά μιας και ο νεαρός μέσος είναι αρκετά καταπονημένος από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νέων. Το ευχάριστο όμως είναι ότι πιθανότατα μέχρι την Πέμπτη θα έχουν επιστρέψει και οι τέσσερις τους σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Υπενθυμίζεται ότι ο Τασίδης ταλαιπωρείται από τραυματισμό ο οποίος τον κράτησε εκτός μάχης στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ οι Εξουζίδης και Γκουγκουλιάς "κληρονόμησαν" προβλήματα από το προχθεσινό παιχνίδι με τον Ιωνικό, ο Εξουζίδης ένα χτύπημα στα πλευρά λόγω πτώσης σε διεκδίκηση κεφαλιάς και ο Γκουγκουλιάς ένα χτύπημα στο αριστερό πόδι από κλωτσιά.
Για αύριο έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση. Το πρωί οι παίκτες θα κάνουν ασκήσεις στο γυμναστήριο ενώ το απόγευμα το προπονητικό "μενού" περιλαμβάνει τακτική.
  • "Πρεμιέρα" στα νέα του καθήκοντα είχε σήμερα ο Γιώτης Κωνσταντινίδης. Ο παλαίμαχος άσος του Πιερικού, μέλος της "χρυσής ομάδας" του 1991-93, ανέλαβε τη θέση του γενικού αρχηγού και θα αποτελεί από εδώ και στο εξής το "συνδετικό κρίκο" ανάμεσα στη διοίκηση και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

2 σχόλια:

  1. Έχω την ανάγκη να τονίσω, ότι η απόδοση κάποιου παίκτη οφείλεται σε μεγάλο βαθμό, από το ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΝΟΙΩΘΕΙ, στο περιβάλλον που ζει, παίζει και προπονείται.
    Ρώτησα λοιπόν τον Γκουγκουλιά:
    "Γιώργο μπορώ να υποθέσω ότι η καλή σου απόδοση, οφείλεται στο γεγονός ότι αισθάνεσαι καλά στην ομάδα μας και στην πόλη μας".
    Και η απάντηση του Γιώργου:
    "Ούτε να το συζητάς...."

    Γιώργο σ' αγαπάμε!!!
    ΦΡΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πατόζα δείξε το δρόμο προς τη κορυφή.
    Καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast