12.10.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 2-3: Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ.

Σάκης Τσιώλης (προπονητής Ολυμπιακού Βόλου): Έγινε ένα παιχνίδι αντάξιο της δυναμικότητας των δυο ομάδων. Στο α' ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι στο γήπεδο και καταφέραμε να προηγηθούμε με 2-0. Στην ανάπαυλα είπα στους παίκτες μου ότι το ματς δεν ειχε τελειώσει ακόμα και ότι ο Πιερικός που είναι μια πολύ καλή ομάδα θα πίεζε για να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του παιχνιδιού. Δεχτήκαμε γρήγορα το 1-2 και το παιχνίδι έγινε δύσκολο για μας. Μετά την ισοφάριση του Πιερικού ο αγώνας έγινε "ρωσική ρουλέτα", όπως κερδίσαμε, θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει. Προσπαθούσαμε να βρούμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να ισοφαρίσουμε την απώλεια της πρεμιέρας από την Κέρκυρα και τα καταφέραμε σήμερα. Εύχομαι τα καλύτερα στον Πιερικό και πιστεύω ότι θα καταφέρει κι αυτός να κερδίσει ένα παιχνίδι για να εξισορροπήσει τη σημερινή απώλεια.

Μάκης Κατσαβάκης (προπονητής Πιερικού): Στο παιχνίδι υπήρχε από ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια πολύ καλή ομάδα και είχα επισημάνει στους παίκτες μου ότι θα βγει επιθετικά, πράγμα που απαιτούσε για μας μεγάλη προσοχή ιδιαίτερα στις μονομαχίες γύρω από την περιοχή μας. Κάναμε τρομερά αμυντικά λάθη που μια ποιοτική ομάδα δεν τα αφήνει ανεκμετάλλευτα. Στο β' ημίχρονο με τις αλλαγές μας ανεβάσαμε την απόδοσή μας, καταφέραμε να μειώσουμε γρήγορα και είχαμε την δυνατότητα στο χρόνο που απέμενε μέχρι το τέλος να πετύχουμε την ολική ανατροπή μιας και υπήρχε διάθεση και φρεσκάδα στην ομάδα. Ένα τραγικό λάθος όμως μας καταδίκασε. Το θέαμα ήταν καταπληκτικό. Πρέπει να ρεφάρουμε την ήττα αυτή στη συνέχεια, αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι με τον Ιωνικό. Με ένα καλό σερί μπορούμε να φτάσουμε στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας.

Πέτρος Κοντέων (ποδοσφαιριστής Ολυμπιακού Βόλου): Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο οποίο θέλαμε το θετικό αποτέλεσμα. Μπήκαμε πολύ καλά στον αγώνα, σκοράραμε δυο γκολ, όμως στο β' ημίχρονο μας πίεσε ο Πιερικός με το γρήγορο τέρμα του και μετά την ισοφάριση το παιχνίδι ήταν "ρωσική ρουλέτα". Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε και να κερδίσουμε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, ήταν μια μεγάλη επιτυχία σήμερα, αλλά δε μένουμε σε αυτήν.

Σάββας Εξουζίδης:(ποδοσφαιριστής Πιερικού): Θεωρώ ότι ήμασταν καλοί και στο α' ημίχρονο όπου μετά το πρώτο γκολ του Βόλου μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε αλλά πληρώσαμε τα αμυντικά λάθη μας. Στο β' ημίχρονο ισοφαρίσαμε με ωραία γκολ και είχαμε τη δυνατότητα να "γυρίσουμε" το παιχνίδι αλλά πληρώσαμε ξανά ένα αμυντικό λάθος. Μετά προσπαθήσαμε να πιέσουμε όμως δεν τα καταφέραμε. Από το σημερινό αγώνα κρατάμε την εμφάνισή μας στο β' ημίχρονο μέχρι την ισοφάριση. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε την Κυριακή παίζοντας με τον ίδιο ρυθμό.

Ο γενικός αρχηγός, μέλος του Δ.Σ. Νίκος Ζερβός κρατήθηκε από την αστυνομία με την κατηγορία ότι χειροδίκησε εις βάρος αστυνομικού, με αποτέλεσμα να μην αναχωρεί αμέσως η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου.

17 σχόλια:

  1. Να ναι καλά ο Γκουγκουλιάς για το καταπληκτικό θέαμα.Κατσαβάκη άστο καλύτερα.Αστο να πάει στο διάλο.Απο πείραμα σε πείραμα σε κάθ μάτς.Αντε να δούμε και το πείραμα της Νίκαιας.Και εκεί ξέρεις είναι Νίκαια.Εκεί δεν παίζουν καταπληκτικό ποδόσφαιρο....Εκει σε παίρνουν απο τα αποδυτήρια και αντε γειά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. malaka exouzidi mazi me ton tempel(i) to mauro kai ton kotara milimenoi mia zwi!o kosmos den antexei tis vrwmies sou NTOYMO tzompane! ΓΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ! ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΠΑΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ! ΒΛΑΚΕΣ ΚΟΤΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ! ΤΡΩΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΙ! ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΜΑΣ ΓΥΡΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΛΤΗ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΔΕΣ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΙΕΡΙΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ! ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ! ΝΤΟΥΜΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.....ΔΩΣΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΜΕΣΩΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΟΥ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΤΟΥΜΟ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΥΠΕΡΟΧΗ Η ΚΟΡΥΦΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΤΩ Ε???11η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ! ΣΚΕΨΟΥ ΙΣΩΣ ΚΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ! ΓΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ ΚΑΛΑ ΣΕ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΠΑΝΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΤΤΑ.
    ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΑΕΙ ΓΕΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΕΙ Σ' ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ(;), ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΤΟΦΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΩΛΗ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΡΕΙΑ, ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΗ, ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΝΟΤΗΤΑ.
    ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o makis den ftaiei tha to gurize to match an den itan i milimenoi!ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ! ΚΑΝΕΙΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΥΔΕΙΣ ΠΙΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε παιδιά αυτός ο Πάστος είναι ο βαρύτερος σεντερ μπακ που εχει περασει γενικώς απο την Κατερινη.Ο Μητογλου του Παοκ απο την δεκαετια του 80 ηταν ο Μπολτ μπροστα στον Πάστο.Ελεος ρε.Τα ματάκια μας.Και αυτον τον Ολγκιν απο που τον μαζεψαμε.Ποιος σκατα τον μαζεψε στην Κατερινη.Για Ντεμπελε δεν θα μιλησω.Κραταμε ποδοσφαιριστη που σουρωνει,ψυχάκια,που πλακωνεται στα κωλομπαρα τα βραδυα.Ελεοοοοοοοςςςςςςςςς.Αντε στο διάολο όλοι σας,που μας χαλάσατε την μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ 2 ΠΟΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ.ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΝΕΙ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΥΠΕΡΤΑΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος είπε...
    Ο Μάκης δεν φταίει, θα το γύριζε το ματς αν δεν ήταν οι μιλημένοι!
    Ποιοί ήταν οι μιλημένοι να το ξέρω κι εγώ (το τσιράκι της Διοίκησης), που σαν τσιράκι έπρεπε να το ξέρω.
    Το παιχνίδι δεν το γύρισε ο Μάκης, αλλά ο Γκουγκουλιάς με ατομικές προσπάθειες.
    Οι περισσότεροι παίκτες ατομικά δεν ήταν έτοιμοι γι αυτό το μάτς φάνηκαν μέσα στο γήπεδο.
    Η ομάδα γενικά δεν ήταν κι αυτή έτοιμη σαν ομάδα και δεν είχε αρχή και τέλος.
    Ήταν τόσο εκτός τόπου και χρόνου ο κόουτς, που φάνηκε σαν ο αντίπαλος να έπαιζε με δύο παραπάνω παίκτες στο κέντρο.
    Έχω δεί την ομάδα σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα εκτός από το παιχνίδι με τον Αγροτικό μέσα, και την Ελασσόνα. Δεν κάνω λάθος στην εκτίμηση μου για την ομάδα του Κατσαβάκη.
    Αν ο Μάκης όπως λες κουκουλώνεται από μιλημένους και λοιπούς όμορφους, τότε σίγουρα δεν κάνει ο άνθρωπος για τον πάγκο όχι της ομάδας μου, αλλά και για οποιοδήποτε άλλο πάγκο.
    Πες μου ρε σοφέ
    ποιά προκοπή είδαμε τους τέσσερεις αυτούς μήνες με τον Κατσαβάκη;
    Μακάρι πάντως να το δούμε από εδώ και μπρός.
    Εσύ το πιστεύεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΓΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΤΑΞΕ Ο ΜΑΚΗΣ, ΦΑΝΗΚΕ Η ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ, ΤΟΣΟ ΧΘΕΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ.
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Σ' ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΑΤΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.
    ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ.
    ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Ο ΜΑΚΗΣ.
    ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΩΣΤΟ ΟΔΗΓΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.
    ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.
    ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΑΚΗΣ ΕΙΠΕ:
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΕΦΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ...

    ΜΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ,
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ....ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο "ΚΟΤΑ"ΡΑΣ!...ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ!
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ...

    Η ΔΙΟΙΗΚΗΣΗ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ 20ΛΕΠΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥΣ (ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΟ ΤΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ!) ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ!

    ΟΛΟΙ ΔΡΟΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. NTOY KAI XYLO STA TSIRKIA TOY NTOYMOY POY HRTHAN SAN NTAIDES NA KATEVASOYN TO PANI...KAI FYGAN SAN TIS KOTES! DEN SAS FOVATAI O KOSMOS RE! APO EMAS TRWTE YWMI ROYFIANOI!

    MELANOLEYKOI -5-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΙΜΑΙ ΑΓΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΟ'
    ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΝΟ'
    ΑΝ ΡΩΤΟΥΣΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
    ΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΝ.
    ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΕΣ.
    ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΑΝΟ' ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΔΕΝ ΛΕΩ.
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΩΜΟΛΟΧΙΑ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
    ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΕΡΙΚΟΙ.
    ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΛΙΩΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.

    ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΝΑΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. kathiste fate ta mpoukalia kai tis fotovolides kai xareite me to xepesmo tis omadas! H omada tous einai i kassandra me agorasmena AFM klp klp klp ta xeroume oloi!
    LIGOI EINAI OI GNISIOI PIERIKOI "FILE" KAI OI MELANOLEYKOI ANHKOYN SIGOYRA S'AYTOYS OPOIOS EXEI ANTIRISEI NA ERTHEI NA MAS TO DHLWSEI KATAMOYTRA....

    GAMIETAI O BOLOS KAI H AYSTRIA!

    P.S.: ST'ARXIDIA MAS KAI O DHMARXOS....TI EKANE GIA THN OMADA...NA XESW TA 1,2,5,10 DIARKEIAS POU MPOREI NA EXEI AGORASEI GIA NA FANEI O IDIOS!

    P.S.2: XEMPROSTIASTE TA TSIRAKIA MHN AFHNETAI NA LIWSOUN THN OMADA MAS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast