15.10.09

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ: "Να φερθούν πιο έξυπνα διοίκηση-Κατσαβάκης"

Ο Πιερικός ξεκίνησε άλλη μία χρονιά με όνειρα ανόδου, όμως τα πρώτα αποτελέσματα δεν συνάδουν με αυτά. Ο Σύνδεσμος Οπαδών Πιερικού μέσω του προέδρου του Λευτέρη Βασιλειάδη εξήγησε στο Sportnet τι ζητά από διοίκηση και προπονητή και πως βλέπει την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για την πορεία της ομάδας: «Από τα πρώτα φιλικά που είδαμε την ομάδα καταλάβαμε ότι θα είναι χειρότερη από την περσινή ομάδα. Δεν μας έδειξε τα καλά στοιχεία που θέλαμε. Μας είπαν ότι ήταν η σκληρή προετοιμασία και οι παίκτες ήταν κουρασμένοι και αργότερα θα λύνονταν. Μόνο απέναντι στην Ηλιούπολη παίξαμε ανάλογα με τα δυνατότητες μας και στο πρώτο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Η ομάδα διακρίνεται από ηττοπάθεια και λάθος στήσιμο, στην Δράμα κατεβήκαμε με μηδέν κέντρο».

Για τον Μάκη Κατσαβάκη: «Με τον Βόλο μετά το 2-2 θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι αν δεν γινόταν αυτό το λάθος στην άμυνα. Όμως αφού ξέρουμε ότι ο αντίπαλος είχε γρήγορους επιθετικούς, εμείς κατεβάσαμε δύο αργούς αμυντικούς. Νομίζω ότι αυτό είναι λάθος σε βαθμό κακουργήματος. Είναι κακές οι επιλογές του κ. Κατσαβάκη. Έχει υλικό στα χέρια του, αλλά δεν το εκμεταλλεύεται και δεν το διαχειρίζεται σωστά. Δεν επιτρέπεται να μην παίζει βασικός ο Γκουγκουλιάς. Ωστόσο νομίζω ότι μία αλλαγή προπονητή τώρα δεν θα είναι σωστή, μάλλον καταστροφική θα αποδειχθεί».

Για την διοίκηση: «Πρέπει η διοίκηση να φερθεί έξυπνα και να προσέξει περισσότερο την ομάδα. Ίσως έχουν δοθεί αρμοδιότητες σε λάθος ανθρώπους. Πρέπει άμεσα να πάρει τα μέτρα της. Τώρα που είναι νωρίς και μπορούμε να διορθώσουμε τα λάθη».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος εδώ έχει άλλη κουλτούρα. Και εμείς κάνουμε αγώνα δρόμου για να τους μαζέψουμε. Θέλουν ένα κλικ για να έρθουν στο γήπεδο, θέλουν να δουν την ομάδα να πηγαίνει καλά, να κερδίζει. Είναι δύσπιστοι. Μας «φθείρει» και η Θεσσαλονίκη γιατί πολλοί υποστηρίζουν ομάδες από την συμπρωτεύουσα».

(Αναδημοσίευση από το sportnet.gr)

2 σχόλια:

  1. Ο Ντεμπελέ είναι ψυχάρα και παίζει για τρείς.
    Και βασικά δεν είναι χάφ.Είναι ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ.
    Τζάμπα χαραμίζεται και τρέχει παντού σαν τον Βέγγο....

    Αλλά που να το καταλάβει ο Κατσαβάκης....????

    Νομίζει ότι είναι προπονητής της Καλαμαριάς και όχι του Πιερικού.

    Νομίζει ότι παίζει για να κρατηθεί στην κατηγορία και όχι για να διεκδικήσει την άνοδο.

    Να του πείτε ότι είναι προπονητής του Πιερικού.
    Να σταματήσει να είναι χέστης.
    Να σταματήσει το 4-5-1.

    Να βάζει ΝΤΕΜΠΕΛΕ και ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΑ μπροστά,να βάλει ΔΕΚΑΡΙ τον ΦΡΕΝΤΕΡΙΚΣ,τον ΦΡΕΝΤΕΡΙΚΣ που μας κράτησε στην Β-ΕΘΝΙΚΗ και να σταματήσει τις εξυπνάδες ο Κατσαβάκης.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ.

    ΕΚΑΝΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
    Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.

    Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΦΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ,του και καλά "έμπειρου" και "καταξιωμένου"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To allo arnitiko einai pou enw kanan prospa8eies k ksanapiran paidia apo katerini den ts empisteuontai...kaloi oi 3enoi,k ta sygkekrimena paidia p exoume einai k poly kaloi paiktes k exoun k poly kali sxesi me tn kosmo,p.x. paez,fredericks,alla o laos ts katerinis 8elei na dei k ta dika tou paidia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast