18.10.09

ΙΩΝΙΚΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ.

Στράτος Βουτσακέλης (προπονητής Ιωνικού): «Είναι η τέταρτη φορά που η εικόνα είναι ίδια. Αν και είμαστε καλύτεροι από τους αντιπάλους μας, και έχουμε περισσότερες ευκαιρίες, δεχόμαστε πρώτοι τέρμα, και τρέχουμε να ισοφαρίσουμε μετά. Υπάρχει άγχος, γιατί η απειρία μας είναι εμφανής. Τα παιδιά αδικούν τον εαυτό τους, γιατί αυτή η ομάδα θα μπορούσε να έχει περισσότερους βαθμούς. Ελπίζω σε νικες και καλύτερη πορεία. Αν λάβουμε υπόψη την ποιότητα του αντιπάλου και τις ελλείψεις που είχαμε κατά τη διάρκεια του αγώνα, η δυσκολία πολλαπλασιάστηκε. Τα παιδιά τα κατάφεραν και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη βοήθεια. Ελπίζουμε να γυρίσουν και αυτοί στο πλευρό μας»

Μάκης Κατσαβάκης (προπονητής Πιερικού): «Θέλω να είμαι αντικειμενικός. Ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει δεύτερη κίτρινη στον παίκτη μας, γιατί έχουν δοθεί σε παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν. Από εκεί και πέρα όμως, δεν δικαιολογείται ο διαιτητής να καλύψει το λάθος του με ένα πέναλτι που δεν έγινε. Δεν θέλω να μειώσω την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά του Ιωνικού, αλλά ας αφήσουν κάποιοι το ποδόσφαιρο όπως το λέει η κοινή λογική. Υπήρχαν κι άλλες επίμαχες φάσεις που θα μπορούσε ο Ιωνικός να κέρδιζε. Είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, γιατί θα μπορούσαμε και να χάσουμε και να κερδίσουμε το σημερινό παιχνίδι».

Αναδημοσίευση από το b-united.com

4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΤΗ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΩΛΟΟΜΑΔΕΣ
    ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΕΤΣΙΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ.ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάκης Κατσαβάκης (προπονητής Πιερικού):... Είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, γιατί θα μπορούσαμε και να χάσουμε και να κερδίσουμε το σημερινό παιχνίδι.

    Καλώ την προπονητή Μάκη Κατσαβάκη, να προβεί σε συνέντευξη τύπου στην Κατερίνη και να ενημερώσει τους οπαδούς και φίλους της ομάδας μας, σχετικά με την πορεία του Πιερικού μας, μέχρι σήμερα.
    Επίσης στην ίδια συνέντευξη, που θα είναι ανοικτή για τους φίλους του Πιερικού, να απαντήσει και στα ερωτήματα των φιλάθλων.

    Με τιμή
    ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τι να μας πεί δηλαδή.Η ομάδα δεν βλέπετε.Με τον Μανουσαρίδη μέσα και με τους λοιπούς αδιάφορους να κοιτάξουμε να μην πέσουμε στην Γ Εθνική.Ο Πιερικός μπορεί να χάσει απο οποιαδήποτε ομάδα στο πρωτάθλημα φέτος,ενώ είναι πολύ λίγες αυτές οι ομάδες που μπορεί να κερδίσει,ακόμη και μέσα στο γήπεδο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάταξον μεν, άκουσον δε...

    Το αρχαίο ρητό, που θα μπορούσε να πει πριν την συνέντευξη ο Μάκης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast