14.10.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ: Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ.

Με κεντρικό σύνθημα το "Μια ομάδα, ένα όραμα, μια πόλη ενωμένη" πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος, στο ξενοδοχείο "Ολύμπιον". Το "katerinisport" ήταν εκεί και σας μεταφέρει τα κυριότερα σημεία της πρωτοποριακής για τα πιερικά αθλητικά δεδομένα εκδήλωσης. Παρόντες ήταν το Δ.Σ. του συλλόγου, το προπονητικό τιμ, οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας, οι υπεύθυνοι των ακαδημιών και λοιποί παράγοντες του συλλόγου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Απόστολος Πόδας αφού έκανε μια σύντομη αναδρομή στην πρόσφατη ιστορία της ομάδας από τη συγχώνευση και μετά, αποκάλυψε το βασικό στόχο για τη νέα σεζόν που δεν είναι άλλος από το να συνεχιστεί και τη νέα χρονιά το «πάρτυ» που γινόταν σε κάθε αγώνα πέρυσι στο γήπεδο, από μικρούς και μεγάλους σε μια ατμόσφαιρα ζεστή και αθλητική. «Η ομάδα ενισχύθηκε σε σχέση με πέρυσι και η μεγάλη στήριξη συνεχίζεται και φέτος παρά τη μη είσπραξη των επιχορηγήσεων» δήλωσε χαρακτηριστικά ο «ισχυρός άνδρας» του συλλόγου που δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει το αίτημα για περισσότερους χώρους άθλησης και προπόνησης: «Θέλουμε αγωνιστικούς χώρους, αν είχαμε τους κατάλληλους χώρους θα είχαμε πάνω από 1000 παιδιά. Πιστεύω ότι φέτος θα τελειώσει το γήπεδο του Σταθμού κάτι το οποίο αποτελεί δέσμευση του δημάρχου. Η ομάδα εκπροσωπεί όλη την πόλη και είναι ανοιχτή σε όλη την πόλη. Θα προβούμε σε εγγραφές νέων μελών σύντομα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα ΜΜΕ για τη στήριξη που δίνουν στην ομάδα» ήταν τα λόγια του Αποστόλου Πόδα ο οποίος στη συνέχεια παρουσίασε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Πιερικού Αρχελάου.

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Ιωάννης Πόδας τόνισε ότι στόχος είναι η Κατερίνη να πάρει τη θέση που της ανήκει στο χώρο του μπάσκετ, όπως παλιά που βρισκόταν στη Α’ Εθνική. «Οι κινήσεις της ομάδας δείχνουν ότι βαδίζουμε στη σωστή κατεύθυνση» τόνισε ο έμπειρος παράγοντας ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους για την ένθερμη στάση τους καθ’ όλη τη διάρκεια της περυσινής χρονιάς και να τους απευθύνει προσκλητήριο να σταθούν και φέτος στο πλευρό της ομάδας.

Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Γαλάνης που είχε καθοριστική συμβολή στην επιτυχημένη περυσινή πορεία μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο οικοδομήθηκε ο φετινός Πιερικός Αρχέλαος κάνοντας λόγο για επαγγελματική προσέγγιση και μεθοδικότητα στον τρόπο δουλειάς της ομάδας. Απηύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους να ενισχύσουν την προσπάθεια που εκπροσωπεί την πόλη της Κατερίνης και την ευρύτερη περιοχή και υποσχέθηκε σκληρή δουλειά, πίστη και αφοσίωση στους στόχους, ευχόμενος να υπάρχουν τα απαραίτητα συστατικά της τύχης και της υγείας προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί.

Ο υπεύθυνος των ακαδημιών Μόσχος Γιαλένιας αναφέρθηκε στην οργάνωση των τμημάτων υποδομής του συλλόγου υπογραμμίζοντας το βάρος που ρίχνει στον τομέα αυτό η διοίκηση της ομάδας. «Οι ακαδημίες περιλαμβάνουν 450 παιδιά τα οποία προπονεί σημαντικός αριθμός ικανών προπονητών με επικεφαλής τη Ράνια Μυρωτή. Υπάρχει απόλυτη συνεργασία όλου του προπονητικού τιμ. Το μέλλον ξεκινάει από τη σωστή δουλειά των ακαδημιών» είπε ο κ. Γιαλένιας ο οποίος φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο μεγάλο πρόβλημα, την έλλειψη υποδομών. «Όσο προχωρήσουν οι υποδομές θα προχωρήσει το οικοδόμημα. Αλλιώς οι προσδοκίες μας δε θα πρέπει να είναι υψηλές. Από μικρή ηλικία απαιτείται εκγύμναση με σωστές προυποθέσεις, χώρους, γήπεδα.

Ο υπεύθυνος μάρκετινγκ Ξενοφών Μπαραλιάκος αναφέρθηκε στο χορηγικό πρόγραμμα το οποίο όπως είπε βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά το 80-90% από τους περυσινούς χορηγούς θα βρίσκονται και φέτος στο πλευρό της ομάδας, ενώ μέσα σε αυτούς θα βρίσκονται και 2-3 εταιρίες πανελλαδικής εμβέλειας. «Ευχαριστούμε τον επιχειρηματικό κόσμο της Πιερίας και της Ελλάδος που ασχολείται και μας στηρίζει και θα θέλαμε να πούμε ότι στον Πιερικό Αρχέλαο υπάρχει ανταποδοτικότητα, κάτι που άλλωστε είναι μέλημά μας. Υπάρχει πλάνο στην προβολή χορηγών» είπε ο κ. Μπαραλιάκος ο οποίος δεν παρέλειψε να απευθύνει νέο κάλεσμα στους ενδιαφερόμενους χορηγούς έτσι ώστε να γιγαντωθεί η φετινή προσπάθεια.

Ο αντιδήμαρχος Κατερίνης Θανάσης Λιακόπουλος τόνισε πως ο Δήμος Κατερίνης θα εξακολουθήσει να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του Πιερικού Αρχελάου με τα έργα που ολοκληρώνονται στο κλειστό του Σταθμού, τις παρεμβάσεις στο Β’ ΔΑΚ, καθώς και τη δημιουργία του πολυχώρου στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, δίνοντας έτσι περισσότερες ευκαιρίες για αθλητισμό και πρωταθλητισμό στους νέους της Πιερίας.

Το μέλος του ΔΣ Ρογκότης Δημήτρης ευχήθηκε υγεία κατά τη φετινή σεζόν και ομοψυχία προκειμένου να φτάσει η ομάδα εκεί όπου αξίζει. «Απευθύνω κάλεσμα στους Κατερινιώτες να είναι κοντά μας στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται φέτος στον Πιερικό Αρχέλαο» ήταν τα λόγια του.

Ο Δημήτρης Πόδας, μέλος του ΔΣ αφού ευχήθηκε υγεία για την τρέχουσα χρονιά τόνισε πως τίποτε δεν κρίνεται αποκλειστικά βάσει αποτελέσματος. «Η ομάδα δημιουργήθηκε για να έχει μέλλον και να προσφέρει στο μπάσκετ και στην πόλη. Όλοι οφείλουμε να σταθούμε στο πλευρό της για να πορευτούμε στο δύσκολο δρόμο»

Ο τιμ μάνατζερ Νίκος Χρηστίδης αναφέρθηκε στη μεγάλη διάθεση που υπάρχει από όλους να βοηθήσουν στην προσπάθεια της ομάδα και τόνισε ότι ο καθένας από τη δική του θέση οφείλει ν προσφέρει έτσι ώστε να λειτουργήσει η ομάδα απρόσκοπτα. «Υπάρχουν πολλές δυνατότητες και θα εργαστούμε για να πετύχουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Μιχάλης Σαπίδης, γενικός αρχηγός του συλλόγου αφού χαρακτήρισε ρίσκο την απόφαση συνένωσης που πάρθηκε πέρυσι και αναφέρθηκε στην επιτυχία της παραμονής είπε ότι ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε με τον Πιερικό Αρχέλαο να λειτουργεί σαν μια ομάδα. «Φέτος, με ενισχυμένο έμψυχο δυναμικό μπορούμε να υλοποιήσουμε το στόχο μας που είναι κάτι παραπάνω από πέρυσι».

ΑΥΡΙΟ: ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ, ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΝΕΛ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ.

2 σχόλια:

  1. Να και κάποιοι οργανωμένοι! Από εδώ να παραδειγματιστεί η ΠΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στους αωθρώπους του μπάσκετ, δείχνουν πως πρέπει να διοικείται ένας σύλλογος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast