28.10.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ.

Νίκος Καραγεωργίου (τεχνικός Εργοτέλη): Έγινε ένα καλό παιχνίδι με τέσσερα γκολ σε ένα παιχνίδι που έγινε σε όχι πολύ καλό αγωνιστικό χώρο και κυριάρχησε η δύναμη. Μπορεί να μην είχε πολλή ποιότητα αλλά πιστεύω οι φίλαθλοι αποζημιώθηκαν από το θέαμα και τη διακύμανση του σκορ. Θέλαμε την πρόκριση στην επόμενη φάση αλλά όταν μια ομάδα Α' Εθνικής αγωνίζεται εκτός έδρας με μια καλή ομάδα Β' Εθνικής, η διαφορά εξαλείφεται. Στο σημερινό παιχνίδι θα κέρδιζε όποιος έκανε τα λιγότερα λάθη ή ο πιο τυχερός όπως και συνέβη. Ο Πιερικός ήταν πιο τυχερός στα πέναλτι και πέρασε. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Κατερίνης. Εμείς στρέφουμε πλέον την προσοχή μας στο πρωτάθλημα.

Σούλης Παπαδόπουλος (τεχνικός Πιερικού): Ο Εργοτέλης είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Super League και έχει την τύχη να διαθέτει στον πάγκο του έναν από τους κορυφαίους Έλληνες προπονητές που πολλές φορές σε άλλες καταστάσεις έχει ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν μια μεγάλη πρόκριση που κρίθηκ στα πέναλτι. Οι δυο ομάδες ήταν ισοδύναμες και ήταν το λογικότερο σενάριο να κριθεί ο νικητής στη "ρωσική ρουλέτα". Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό το αποτέλεσμα, αντίθετα οφείλουμε να στρέψουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα στο οποίο έχουμε χάσει έδαφος και πρέπει να ανεβούμε θέσεις στη βαθμολογία. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για τη θερμή υποδοχή που μου επιφύλαξε.

Δημήτρης Ορφανός (ποδοσφαιριστής Εργοτέλη): Το σημερινό παιχνίδι κρίθηκε στη δύναμη κι έτσι δε μας επιτράπηκε να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο τις τεχνικές μας αρετές. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στις καθυστερήσεις αλλά δεχτήκαμε ένα παρόμοιο (από πλευράς χρόνου) γκολ. Προχωράμε μπροστά και σκεφτόμαστε τον επόμενο αγώνα μας με την ΑΕΚ.

Γιώργος Γκουγκουλιάς (ποδοσφαιριστής Πιερικού): Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μας. Ήταν μια δύσκολη πρόκριση απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο κι έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Δεν πτοηθήκαμε από το γκολ της ισοφάρισης του Εργοτέλη αλλά και το δεύτερο γκολ των αντιπάλων μας, και "απαντήσαμε" φέρνοντας το παιχνίδι στα πέναλτι.

3 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΜΑΣ,
    ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΤΣ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΓΙΚΑ ΡΑΒΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ.

    ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΑΣ.

    ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΘΕΛΩ ΤΟ ΒΟΛΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

    (ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σημερινό ματς, θα έλεγα ότι ήταν και ένα δυνατό τεστ, ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
    Ήταν τόσο πολύ πετυχημένο γιατί ακόμα και η εμφάνιση των χρωμάτων του Εργοτέλη, ταίριαζε απόλυτα μ' αυτή της Αναγέννησης!!!!
    Αντε ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΙΕΡΙΚΕ ΜΑΣ.

    (ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. twra paei kai h martiou gia to diplo...mesa ston arwna..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast