11.10.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ...

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα διάφορα δημοσιεύματα, πληροφορίες και ειδήσεις είδαν το φως της δημοσιότητας όσον αφορά στον αυριανό αγώνα του Πιερικού με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Δημοσίευμα 1: (πηγή: b-united.com) Πλησίασαν τον Ντεμπελέ…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του b-united, άνθρωποι πλησίασαν τον μάνατζερ του Γκαρά Ντεμπελέ ώστε να πείσει τον πελάτη του προκειμένου ο Γάλλος επιθετικός να μην αγωνιστεί τη Δευτέρα κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Ντεμπελέ ενημέρωσε αμέσως τους διοικούντες του Πιερικού για το συμβάν…

Το "katerinisport" επικοινώνησε με εκπρόσωπο της ΠΑΕ Πιερικός από την οποία όπως ήταν φυσικό διαψεύτηκε το παραπάνω δημοσίευμα. Όσο για τον ίδιο τον Γκαρά Ντεμπελέ, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής ήταν κατηγορηματικός: "Δεν έχω ιδέα για ό,τι γράφεται. Ο κόσμος θα δει αν παίξω ή όχι τη Δευτέρα. Και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να νικήσουμε. Εγώ και όλα τα παιδιά περιμένουμε αυτό το παιχνίδι εδώ και πολύ καιρό και επιτέλους η Δευτέρα ήλθε"!

Η εφημερίδα "Εξέδρα" όμως έχει διαφορετική άποψη. Γράφεται χαρακτηριστικά:

«Να ξέρετε ότι εγώ χρήματα δεν έχω πάρει. Αλήθεια είναι ό,τι γράφτηκε, αλλά θα παίξω κανονικά» έλεγε στους συμπαίκτες του ο Γάλλος επιθετικός. Ο εισαγγελέας ή οι αρμόδιοι φορείς (ΕΠΟ, Ενωση Β’ & Γ’ Εθνικής) δεν ζήτησαν στοιχεία από τον Γάλλο επιθετικό για όσα υποστήριξε.

Οσον αφορά την ΠΑΕ Πιερικός, επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος δεν υπήρξε. Ανεπίσημα, όμως, οι Ασπρόμαυροι επιβεβαίωναν το συμβάν και υποστήριξαν ότι θα πάρουν θέση μετά το παιχνίδι με την ομάδα του Βόλου. Οπως σημείωσαν, δεν θέλουν να δυναμιτίσουν το κλίμα. Την ίδια στιγμή, ο Μάκης Κατσαβάκης μάλλον θα ξεκινήσει τον Ντεμπελέ στον αγώνα που κλείνει το πρόγραμμα της 4η αγωνιστικής.


Δημοσίευμα 2: (πηγή: mikriliga.com) Θεωρίες συνωμοσίας σε Βόλο και Κατερίνη!

Πολύ μεγάλη σημασία δίνουν οι Βολιώτες στον αγώνα της Κατερίνης κόντρα στον Πιερικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισαν να στείλουν ινκόγκνιτο δικό τους άνθρωπο στη μακεδονική πόλη για να παρακολουθεί τις προπονήσεις των "μελανόλευκων" και να στέλνει...ανταπόκριση στο προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού! Τώρα, δεν ξέρουμε αν η παρουσία του συγκεκριμένου ατόμου πέρασε απαρατήρητη από τους Κατερινιώτες, ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε πως από τη μια μέρα στην άλλη, παρουσίασαν ξαφνικά μικροπροβλήματα τραυματισμών οι Πέντα και Ντεμπελέ...Τύφλα να έχουν οι πράκτορες και οι ντετέκτιβ...

Δημοσίευμα 3: (ΠΕΡΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ) (πηγή: επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου)
H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως ήδη εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που είχε προμηθευτεί από την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ για τον αγώνα Πιερικός-Ολυμπιακός Βόλου, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στην Κατερίνη. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου που θα ταξιδέψουν μεμονωμένα, η ΠΑΕ εξασφάλισε άλλα 500 εισιτήρια, τα οποία θα δοθούν στους φιλάθλους από ειδικό εκδοτήριο, έξω από τη Θύρα 2, στο γήπεδο της Κατερίνης, πριν τον αγώνα, τη Δευτέρα.

Η απάντηση της ΠΑΕ Πιερικός ήλθε σήμερα με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της:

Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, αισθανόμενη την ανάγκη να πληροφορήσει το φίλαθλο κοινό της Πιερίας άλλα και όλους τους Έλληνες φιλάθλους, μετά από δυστυχώς λανθασμένα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου, ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια που θα διατεθούν με την σύμφωνη γνώμη της Αστυνομίας και της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Πιερικός – Ολυμπιακός Βόλου που θα γίνει στην Κατερίνη την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 ανέρχονται στον αριθμό των 645 εισιτηρίων.

Ήδη η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έχει παραλάβει δια του εκπροσώπου της, 300 και μόνο εισιτήρια, και η ΠΑΕ Πιερικός θα διαθέσει τα υπόλοιπα 345 εισιτήρια έξω από την θύρα 2 των φιλοξενουμένων σε ειδικό ταμείο.

8 σχόλια:

  1. ΕΜΑΣ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΧΘΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΠΟΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΘΕΡΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ (ΚΑΙ ΟΙΟΝΕΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ) ΑΧΙΛΛΕΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Ο.Β.
    ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ, ΑΠΕΝΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΚΛΕΙΣΤΕ Τ' ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.
    ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ.
    ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΤΕ.
    ΚΑΙ Η ΣΕΜΝΗ ΤΕΛΕΤΗ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TI NA TOYS XEIROKTOTHSOUME RE ELEOS! SKISTE TOUS , GAMISTE TOUS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. akou re ti grafei o mlkas!
    to mpeo na xeirokrotiseis an xasoume fele! e fele!

    ante re PIERIKOI OLOY TOY KOSMOY ENNOTHEITAI NA GAMISOYME THN KASSANDRA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κ.Λ.ΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΧΙΜΑΙΡΕΣ!!!
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΑΜ...ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ, ΔΕΝ ΓΑ..ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΛΕΩ ΕΓΩ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΨΙΛΟ'!!!
    ΑΝΔΡΑΚΛΕΣ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. katse ston kanape sou kai des to match apo tin ET3 vlakako kai xeirokrota!pare kai ti gomena pou toso ths na sou ferei tis pantofles!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ.

    ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

    ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΓΚΟΜΕΝΕΣ. ΕΤΣΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. swstossssssssssssssssssssss den lew....(gia tis gomenes)

    alla kai to xeirokrotima stin kaluteri omada (pou tha einai sigoura o pierikos mas!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast