13.10.09

ΚΙ Ο ΜΠΕΟΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥ...

Χωρίς σχόλια...

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ για τη διαιτησία
13.10.09

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ διαμαρτύρεται για τη διαιτησία και για τα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα και τις υποδείξεις του διαιτητή Δασκαλόπουλου και του βοηθού Μπετσόγλου, και οι δύο από ΕΠΣ Κορινθίας.
Ελπίζουμε τα μέλη της ΚΕΔ να παρακολούθησαν τη συγκεκριμένη διαιτησία και την πρόθεση των διαιτητών να αδικήσουν την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και με τα σφυρίγματά τους να επιβάλλουν ένα διαφορετικό ρυθμό στον αγώνα.



2 σχόλια:

  1. Έχει ένα δίκιο ο φίλος του Βόλου που τα γράφει από τη δική του πλευρά. Κι έχει το δίκιο, γιατί το σάιτ αυτό, νομίζω λανθασμένα, ανέλαβε να απαντήσει στις ανακοινώσεις του Μπέου. Αυτό είναι δουλειά της διοίκησης του Πιερικού κι όχι των δημοσιογράφων. Καλή η προσπάθεια του κατερινισπορ να υπερασπιστεί τα δίκαια της παε πιερικος αλλά μάλλον δε χρειάζεται να εκτίθεται τη στιγμή που οι υπεύθυνοι δε δρουν. Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ela gipedo stous melanpoleulous mwri kota na ta peis auta! tsirakia....gluftronia! Yperaspisteite tous kai allo alla eprepe na petuxoun kanenan me ton pirso ....ti tha legate tote??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast