27.10.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΜΕ ΣΟΥΛΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα βρίσκεται στο "τιμόνι" του Πιερικού κόντρα στον Εργοτέλη, στο "ντεπούτο" του 42χρονου προπονητή στον πάγκο των "μελανολεύκων". Ο Κορυδαλλιώτης τεχνικός επέστρεψε στην Κατερίνη ύστερα από περίπου επτά μήνες και ανέλαβε το έργο της ανάκαμψης του πιερικού συγκροτήματος. Η πρεμιέρα του στην καρέκλα της τεχνικής ηγεσίας του Πιερικού είναι κάθε άλλο παρά εύκολη μιας και καλείται να αντιμετωπίσει την πολύ δυνατή και ποιοτική ομάδα του Εργοτέλη στο πλαίσιο της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2009-10, αύριο στις 14.15 στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης. Στις τάξεις του Πιερικού υπάρχει αισιοδοξία για νέο ξεκίνημα μετά την αποχώρηση Κατσαβάκη και άπαντες βλέπουν την αυριανή αναμέτρηση σαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αποκτήσουν την απαραίτητη ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια.
Μετά το τέλος της προπόνησης την οποία παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι του Πιερικού ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αυριανό αγώνα η οποία αποτελείται από τους: Κοτταρά, Καρακούτση, Παντελιάδη, Γιαζιτζόγλου, Καλλιμάνη, Χατζηζήση, Τασίδη, Αγγελόπουλο, Εξουζίδη, Μακρή, Μαρτίνεζ, Τόσκα, Πέντα, Φρέντερικς, Μανουσαρίδη, Γκουγκουλιά, Ολγκίν, Θάνο, Τσιτλακίδη και Ντεμπελέ. Όσον αφορά στον Γάλλο ποδοσφαιριστή αποτέλεσε μίνι έκπληξη ότι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή καθώς επέστρεψε στην Κατερίνη λίγο πριν το τέλος της σημερινής προπόνησης από την Αθήνα όπου είχε μεταβεί για να δώσει εξηγήσεις στην ΕΠΟ περί της γνωστής υπόθεσης δωροδοκίας. Ο Ντεμπελέ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο το όνομά του βρίσκεται μεταξύ των είκοσι "εκλεκτών", δείγμα ότι υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία. Ατομικά γυμνάστηκε και ο Παέζ ο οποίος όμως ανεβάζει σιγά σιγά ρυθμούς.

  • Παρελθόν αποτελεί από το τεχνικό επιτελείο και ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο Παπαδόπουλος, βοηθός του Μάκη Κατσαβάκη είχε προπονήσει χθες την ομάδα και είχε εκφραστεί θετική διάθεση, τόσο από αυτόν όσο και από την ομάδα του Πιερικού να παραμείνει στο τεχνικό τιμ αν βέβαια συναινέσει ο νέος προπονητής. Μετά και την αποχώρηση Παπαδόπουλου, από το προηγούμενο τεχνικό επιτελείο παραμένει μόνο ο προπονητής τερματοφυλάκων Παναγιώτης Νάσης.

5 σχόλια:

  1. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΒΟΥΛΑ.
    ΑΥΡΙΟ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΗ ΟΜΑΔΑ.
    ΑΛΛΑ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΣΗΣ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ.
    ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ.

    (ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΑΓΩΝΑ: 3-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χωρίς Βερμπακόφσκις και Ογκουνσότο ο Εργοτέλης.
    Είναι βασικά ατού, που θα απουσιάσουν από τον αυριανό αγώνα κι αν οι αντικαταστάτες τους δεν τα καταφέρουν, τότε θα έχει πρόβλημα απέναντι στην Πιερικάρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παμε πιερικαρα με τον ασσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σιγα ρε παιδια!δεν παιζουμε με τον ακρατητο..ο εργοτελης εχασε με το στανιο μεσα στο καραισκακι πριν μια βδομαδα κ παιζει μπαλαρα!δεν ειναι κανενα μεγαθηριο αλλα στη παρουσα φαση ειναι καλυτερος απο εμας.μια καλη εμφανιση θελουμε,επιτελους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast