26.10.09

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ: ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ. ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

Τη λύση της συνεργασίας του Πιερικού με τον Μάκη Κατσαβάκη ανακοίνωσε ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ Πιερικός, Δημήτρης Ελευθεριάδης. Ο εορτάζων αντιπρόεδρος των "μελανολεύκων" λίγο πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης μίλησε στο "katerinisport" και επιβεβαίωσε την είδηση της αποχώρησης του Σερραίου τεχνικού από το "τιμόνι" της κατερινιώτικης ομάδας. "Στο σημείο που είχαν φτάσει τα πράγματα, δε μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Η απόφαση να λυθεί η συνεργασία του Πιερικού με τον Μάκη Κατσαβάκη ήταν μονόδρομος για το συμφέρον της ομάδας. Δεν αμφισβητούνται οι ικανότητες του προπονητή, όμως κάτι έπρεπε να αλλάξει. Ίσως η "χημεία" του Μάκη Κατσαβάκη δεν ταίριαξε με τον Πιερικό. Η διοίκηση πήρε την απόφαση για αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας καθώς ούτε η βαθμολογική συγκομιδή, αλλά ούτε και η απόδοση της ομάδας ήταν καλές. Ενεργήσαμε με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας και να είναι σίγουροι οι φίλαθλοι ότι αν όλα πάνε καλά και έλθει η ανάκαμψη, ο Δεκέμβριος δεν είναι μακριά. Εκεί μπορούν να γίνουν διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ και να ενισχυθούμε ακόμη περισσότερο. Υπάρχει χρόνος να ανατρέψουμε την κατάσταση με ηρεμία" δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ελευθεριάδης ο οποίος υπογράμμισε πως δε θα υπάρξει βιασύνη στην επιλογή του "διαδόχου" στον πάγκο της ομάδας. Μέχρι νεωτέρας τα ηνία αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός προπονητής ο μέχρι πρότινος βοηθός του Σερραίου κόουτς, Κώστας Παπαδόπουλος ο οποίος θα παραμείνει στο προπονητικό τιμ. Αντίθετα, την πόρτα της εξόδου αναμένεται να περάσει και ο γυμναστής Τάκης Τσακαλίδης ο οποίος παρότι δεν τέθηκε θέμα αποχώρησής του από τον Πιερικό καίτοι ήταν προσωπική επιλογη Κατσαβάκη, προτιμά να αποχωρήσει μαζί με τον έμπειρο προπονητή.

Κάλεσμα στον κόσμο εν όψει Εργοτέλη.

Προσκλητήριο στο φίλαθλο κόσμο του Πιερικού να σταθεί κοντά στην ομάδα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Εργοτέλη απηύθυνε ο Δημήτρης Ελευθεριάδης που δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τη μικρή προσέλευση των φιλάθλων στο χτεσινό παιχνίδι: "Σίγουρα ο κόσμος είναι πικραμένος από τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, θα πρέπει όμως να έλθει στο γήπεδο και να αποτελέσει τον "δωδέκατο παίκτη. Στο παιχνίδι της Τετάρτης, δεν κρύβουμε ότι στοχεύουμε στην νίκη-πρόκριση. Ο Εργοτέλης είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα, όμως νομίζω ότι μπορούμε να κερδίσουμε και να προχωρήσουμε στο θεσμό.

Προπόνησε τους παίκτες ο Παπαδόπουλος.

Στα αγωνιστικά, ο Κώστας Παπαδόπουλος προπόνησε τους ποδοσφαιριστές που ακολούθησαν δυο διαφορετικά προγράμματα. Όσοι έπαιξαν στο χθεσινό παιχνίδι ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα με τρέξιμο και διατάσεις ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με τη μπάλα και δίτερμα. Ατομικά γυμνάστηκε ο Παέζ που πλέον έρχεται σε επαφή και με τη μπάλα. Η απουσία του είναι το μοναδικό πρόβλημα που έχει να "λύσει" ο Παπαδόπουλος εν όψει του ματς με τους Κρητικούς.

5 σχόλια:

  1. Καλά... Αν φέρετε τον αποτυχημένο Κωστίκο, ή τον γενίτσαρο Διαμαντόπουλο, μην θεωρήσετε δεδομένη την στήριξη από τον κόσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pesta re kronie! katholou mualo autoi oi anthrwpoi pia...eleos! ferte to Bazaka re! xaxaxaxaxxaxaxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oi alloi 2(zalikas,anasto)kaloi akougontai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ferte ton Zalika re. Ta megala onomata mono lefta pernoun kai fevgoun nykta oloi. O Zalikas toulahiston ponaei tin omada. Doste ton mia efkairia kai tha deite megales allages skinikou mehri to telos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. De ftaiei o makis alla ta tsoubalia pou klwtsoun to topi!theloun oloi 1 gero xulo.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast