23.10.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΧΩΡΙΣ ΚΟΤΤΑΡΑ, ΝΤΕΜΠΕΛΕ ΚΑΙ ΠΑΣΤΟ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ, ΜΕΣΑ Ο ΕΞΟΥΖΙΔΗΣ!

Δίχως τους Κοτταρά, Ντεμπελέ και Παστό θα παραταχθεί ο Πιερικός στο κυριακάτικο παιχνίδι με το Θρασύβουλο στο οποίο η νίκη για τους "μελανολεύκους" αποτελεί επιτακτική ανάγκη προκειμένου να μην απομακρυνθούν από τις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας. Η είδηση του αποκλεισμού των τριών ποδοσφαιριστών που ήταν μέχρι τώρα από τις βασικές επιλογές του Μάκη Κατσαβάκη από την εικοσαμελή αποστολή οπωσδήποτε δε μπορεί να περάσει απαρατήρητη ειδικά από τη στιγμή που κανείς τους δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Όσον αφορά στον Γκαρά Ντεμπελέ φαίνεται να μένει εκτός λόγω του γνωστού θέματος που έχει προκύψει σχετικά με την απόπειρα χρηματισμού του την οποία φέρεται κατ' αρχήν να παραδέχτηκε και εν συνεχεία να αρνήθηκε. Ο Τάσος Παστός δεν ήταν στην αποστολή ούτε στο προηγούμενο παιχνίδι ενώ η απουσία του Κοτταρά που θεωρήθηκε και η πιο "ηχηρή" μπορεί να δικαιολογηθεί μόνο αν ο Μάκης Κατσαβάκης αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στον Τάσο Καρακούτση να δείξει την αξία του. Ο ταλαντούχος γκολκίπερ εξάλλου πέρυσι άφησε πολύ καλές εντυπώσεις αγωνιζόμενος προς το τέλος της σεζόν. Αν στις τρεις απουσίες προστεθεί και η ενδεχόμενη απουσία του Εξουζίδη ο οποίος συμπεριλήφθηκε τελικά στην εικοσάδα αλλά θα αποφασιστεί αύριο ή την τελευταία στιγμή αν είναι σε θέση να αγωνιστεί, γίνεται κατανοητό ότι σε σχέση με τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου θα υπάρχουν τέσσερις τουλάχιστο αλλαγές στο σχήμα.
Εκτός των Κοτταρά, Ντεμπελέ και Παστού, αποκλείστηκαν επίσης οι Παέζ (γυμνάστηκε ατομικά), καθώς και οι Τόσκας, Κόιτς, Τσιντώτας, Κωτσιόπουλος, Νίκου και Μίγκος που θα αγωνιστούν με την ομάδα Νέων του συλλόγου στο παιχνίδι με την αντίστοιχη του Θρασύβουλου.
Οι είκοσι παίκτες που επέλεξε ο Μάκης Κατσαβάκης είναι: Καρακούτσης, Κουδουνάς, Παντελιάδης, Γιαζιτζόγλου, Καλλιμάνης, Χατζηζήσης, Τασίδης, Εξουζίδης, Αγγελόπουλος, Μανουσαρίδης, Μαρτίνεζ, Μακρής, Σουλίδης, Πέντα, Φρέντερικς, Τσιτλακίδης, Λαναρής, Θάνος, Γκουγκουλιάς και Ολγκίν.
Οι ποδοσφαιριστές θα γυμναστούν αύριο το πρωί οπότε και αναμένεται να ξεκαθαρίσει κατά μεγάλο ποσοστό η συμμετοχή ή μη του Εξουζίδη.

7 σχόλια:

  1. ΕΧΩ ΤΗ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ, ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΠΡΟΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ.

    ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΘΕΡΜΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ - ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ -, ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ, ΟΤΙ ΤΡΑΒΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!

    ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΑΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν πιστεύετε ότι ι αθλητές χρειάζονται την καλύτερη διατροφή δείτε σας παρακαλώ ποια προϊόντα δίνουμε σε ιντερ Βαλένθια Ελ λει γκαλαξι μπεκαν και εκατομμύρια αθλητές http://www.nrg4ever.gr/ccc/showp_p.aspx?PID=110
    http://www.nrg4ever.gr/ccc/showp_p.aspx?PID=109
    http://www.nrg4ever.gr/ccc/showp_p.aspx?PID=101

    Και αν ενδιαφέρετε κάποιος
    Θα είμαι στην διάθεση σας
    Με εκτίμηση
    Δημήτρης Μπουγάτσιας
    6977249333
    2351078301
    www.4evexia.gr/ccc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοτταρά, πες αλεύρι, η μάχη για την παραμονή σε γυρεύει!!!

    Άντε ρε Πιερικάρα, πάμε γερά με στόχο, την κορυφή.
    Κανείς μη λείψει από το πάρτυ της Κυριακής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kairos eitane oi stimenoi na paroun dromo..na tous kopei to podosfairo..kai o eksouzidhs eprepe...misthoforoi....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ
    ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΤΤΑΡΑΣ, ΠΑΣΤΟΣ & ΝΤΕΜΠΕΛΕ
    ΣΤΟΝ ΤΕΝΕΚΕ, ΣΤΟΝ ΤΕΝΕΚΕ,

    ΚΟΤΤΑΡΑΣ, ΠΑΣΤΟΣ & ΝΤΕΜΠΕΛΕ
    ΣΤΟΝ ΤΕΝΕΚΕ, ΣΤΟΝ ΤΕΝΕΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΤΤΑΡΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast