25.10.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ.

ΝΙΚΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ (προπονητής Θρασύβουλου)

Κάναμε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση και καταφέραμε να περάσουμε μέσα από μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα. Σε τέσσερις ευκαιρίες πετύχαμε 4 γκολ αλλά είχαμε ωραία κατοχή μπάλας αν και μας πίεσε ο Πιερικός. Σήμερα είχαμε την τύχη που δεν είχαμε σε άλλα παιχνίδια. Πρέπει να μείνουμε σε χαμηλούς τόνους, δεν έχουμε καταφέρει τίποτε ακόμη, έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, ήταν ένα οριακό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Καταφέρανε να φανούνε δυνατοί στον αγωνιστικό χώρο. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο κύπελλο αλλά και αυτό με τον Ολυμπιακό Βόλου για το πρωτάθλημα.

ΜΑΚΗΣ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ (προπονητής Πιερικού)

Δε μπορούσα να φανταστώ ότι ο Πιερικός θα μπορούσε να παρουσιάσει αυτή την τραγική εικόνα, θα στοιχημάτιζα τα πάντα ότι δε θα μπορούσε αυτό να συμβεί. Κάναμε τρομακτικά, κραυγαλέα λάθη, όπως ακριβώς έγινε στο παιχνίδι με το Βόλο. Τρέχαμε πίσω από το αποτέλεσμα, πληρώσαμε λάθη νηπιαγωγείου. Έγινε προσπάθεια από κάποια παιδιά αλλά ορισμένοι ή ξέχασαν το ποδόσφαιρο ή εγώ ξέχασα την προπονητική. Δεν είναι δυνατόν να μη μπορεί να ελεγχθεί η ομάδα, να υπάρχει αυτό το χάος.

Οι φίλαθλοι έχουν δίκιο. Κι εγώ ο ίδιος θα εβριζα τον εαυτό μου. Θα συζητήσω με τη διοίκηση, νομίζω ότι πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Δίκαια φωνάζουν οι φίλαθλοι. Σε αυτές τις περιπτώσεις δε μπορεί να φορτωθεί τη ρετσινιά αποκλειστικά ο προπονητής. Συμβαίνουν αφύσικα πράγματα, έγινε ένα πέναλτι από το πουθενά. Ή εγώ ξέχασα τη μπάλα, ή τα παιδιά. Μέχρι πέρυσι διαπρέπανε. Άλλα προσδοκούσαμε όλοι, κανείς δε φανταζόταν ότι η ομάδα θα έχει αυτή την άσχημη εικόνα. Είναι νωρίς ακόμα. Όταν βρισκούμουν στη Βέροια και κερδίσαμε την άνοδο είχαμε βρεθεί μέχρι και 11 πόντους πισω, αλλά παλέψαμε. Είναι τρομακτικά δύσκολη η κατηγορία. Νομίσαμε ότι με τον ερχομό Κατσαβάκη και κάποιων παικτών γίναμε Μπαρτσελόνα. Δυστυχώς είμαι σε πάρα πολύ άσχημη θέση, για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Χρειάζεται να γίνει κάτι στην ομάδα…

5 σχόλια:

  1. Μάκη το ηλεκτροσόκ που ζήτησα, πριν από ένα μήνα, να κάνεις στην ομάδα μας, δυστυχώς δεν το έκανες. Τώρα εδώ που έφτασαν τα πράγματα φταίει μόνο ο προπονητής.
    Αν θέλεις να μείνεις κι άλλο στη ομάδα μας, δεν έχεις παρά να ζητήσεις το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Π.Α.Ε. Αν σου το δώσουνε τότε έχεις το δικαίωμα να δηλώσεις: ΜΑΚΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ, ΜΑΚΗΣ ΠΙΝΕΙ.
    Ως τότε όμως:
    ΕΧΕΤΕ ΓΕΙΑ ΒΡΥΣΟΥΛΕΣ, ΛΟΓΓΟΙ, ΒΟΥΝΑ, ΡΑΧΟΥΛΕΣ...

    (ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάκης δήλωσε:
    "Νομίσαμε ότι με τον ερχομό Κατσαβάκη και κάποιων παικτών γίναμε Μπαρτσελόνα"

    ΦΡΑΤΕ δηλώνει:
    Όχι δα, είμασταν σίγουροι ότι δεν θα παίζαμε με την Ρεάλ, την Ατλέτικο Μαδρίτης, την Σεβίλλη και Σία, αλλά με Βόλο, Δόξα και Παναιτωλικό, που έχουν το ίδιο σεμνό όνειρο με μας, δηλαδή το Πρωτάθλημα της Β' εθνικής. ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΡΕΙΣΕΙΣ Κόουτς Μάκη; Ε όχι, φτάνει πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στη αγανάκτησή μου, το ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ το έγραψα λάθος.
    ΦΡΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λυπάμαι πολύ για τις δηλώσεις του Μάκη.
    Τι ξεπεσμός.
    Από προπονητής καριέρας, μετέπεσε σε προπονητή καφετέριας!!!

    Ο Πιερικός είναι ομάδα κολλέγιο, κι όχι cafe-bar Μάκη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Prin apo ligo elise to symboleo o Katsavakis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast