18.10.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ-ΔΟΥΚΑΣ: 92-77

Πρεμιέρα με το "δεξί" για τον Πιερικό Αρχέλαο ο οποίος στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος επικράτησε του Δούκα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κατερίνης με 92-77. Οι παίκτες του Δημήτρη Γαλάνη ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους και κέρδισαν καθαρά και σχετικά άνετα. Σπουδαία εμφάνιση έκανε ο Ροδοστόγλου που "φόρτωσε" το αντίπαλο καλάθι με 34 πόντους έχοντας άξιους συμπαραστάτες τους Τσουκ με 19 και Ράπτη με 15, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υστέρησαν οι συμπαίκτες τους. Μπορεί η σεζόν να βρίσκεται ακόμη στην αρχή της, όμως με τέτοιες εμφανίσεις σαν τη σημερινή ο Πιερικός Αρχέλαος αφήνει πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια. Ο κόσμος συμπαραστάθηκε στην ομάδα, ωστόσο το ακατάλληλο της ώρας (12.00 μ.μ.) δεν επέτρεψε σε ακόμη περισσότερους φιλάθλους να βρεθούν στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου.

Τα δεκάλεπτα:
27-19
51-38
73-53
92-77

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Γαλάνης): Παπαμιχαήλ 1, Μητσάκης 7, Μόρφης 2, Γκέρος, Δαμαλής, Βίλας 2, Ράπτης 15 (1), Γκογκίδης, Θεολόγου, Ροδοστόγλου 34 (5), Ψαρόπουλος 12 (2), Τσουκ 19.
ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (Γιαννόπουλος): Παξινός, Πασσαλίδης 8 (1), Σταματόπουλος 1, Μαγιντόμπε 5 (1), Κακαβάς 4, Μελάς 15 (2), Αχής, Υφαντής 15 (1), Παπουλίδης 18, Βερτούδος, Μπάλλας, Κουκούρας.

Την επόμενη αγωνιστική ο Πιερικός Αρχέλαος φιλοξενείται στη γειτονική Θεσσαλονίκη από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια για την καλή εμφάνιση και την μεγάλη νίκη του Πιερικού μας.
    Η ομάδα μας από το πρώτο της παιχνίδι έδειξε ότι είναι πιο πλήρης και πιο δυνατή από πέρυσι και όπως φαίνεται θα πρωταγωνιστήσει στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.
    Μπορεί να παίζουν λιγότερα δικά μας παιδιά μέσα, αλλά οι ανικαταστάτες τους είναι καλύτεροι. Γι αυτό και δεν φάνηκε το κενό του μεγάλου μας παίκτη Χρυσανθόπουλου.
    Πιστεύω ότι με την βοήθεια των φιλάθλων, που πρέπει να είμαστε περισσότεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι, θα δούμε πράγματα απ' αυτή την ομάδα, που ενδεχομένως να μη τα έχουμε φανταστεί, μέχρι σήμερα.
    Υπάρχουν μεγαλύτερες προσδοκίες....
    Καλό κουράγιο στο Δ.Σ.!!!

    Με τιμή
    ΦΡΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast