23.12.09

ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑΣ GARRA DEMBELE

Συγγνώμη για τα εξωαγωνιστικά παραπτώματα στα οποία έχει κατά καιρούς υποπέσει, ζήτησε ο ποδοσφαιριστής Garra Dembele από τη διοίκηση της ΠΑΕ . Στη συνάντηση που είχε με τον μεγαλομέτοχο και Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Ελευθεριάδη, αναγνώρισε τα λάθη του και υποσχέθηκε ότι θα είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις του από δω και πέρα και θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό μέσα στο γήπεδο.

Η διοίκηση έκανε δεκτή την ειλικρινή μεταμέλεια του ποδοσφαιριστή και αποφάσισε να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία αν και ήταν στην πρόθεση της διοίκησης να λύσει το συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή.

Πιστεύει στο ταλέντο του και θέλει να του δώσει άλλη μία ευκαιρία για να το αναδείξει χωρίς βέβαια να ξαναδώσει δικαίωμα με την εξωαγωνιστική του ζωή και συμπεριφορά.

Ο Garra Dembele αναμένεται να επιστρέψει από τη Γαλλία, όπου βρίσκεται για τις ημέρες των Χριστουγέννων, την Κυριακή, όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές τη ομάδας.

(Δελτίο τύπου από το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Πιερικός).

3 σχόλια:

  1. Δεν πείθομαι από την συγγνώμη του παίκτη και γι' αυτό δηλώνω ότι είναι ασυγχώρητος.
    Τέτοια άθλια υποκείμενα δεν χωράνε στην πόλη μας.
    Δεν έχω καμμιά απολύτως ρατσιστική διάθεση.

    (ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΝΤΕΜΠΕΛΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΟΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ. ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΘΥΡΑ 5)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο λύκος κι αν εγέρασε
    κι άσπρισε το μαλλί του,
    μήτε τη γνώμην άλλαξε,
    μήτε την κεφαλήν του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast