29.12.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 2-1 ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ.


Με δυο γκολ του Γκουγκουλιά στο 43' και στις καθυστερήσεις του α' ημιχρόνου, ο Πιερικός επικράτησε με 2-1 της ΑΕ Ποντίων σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που διεξήχθη στο γήπεδο του Πιερικού παρουσία 200 περίπου φιλάθλων. Στο πρώτο τέρμα, ο Γκουγκουλιάς έγινε κάτοχος της μπάλας στο ύψος του πέναλτι και δε δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Ουσταμπασίδη ενώ λίγο αργότερα, ο επιθετικός του Πιερικού ζευγάρωσε τα τέρματά του αξιοποιώντας με υποδειγματικό πλασέ κάθετη μπαλιά 30 μέτρων του Πέντα που τον έβγαλε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο κίπερ. Οι Πόντιοι που στάθηκαν πολύ καλά, μείωσαν στο 71' με τον Κ. Παπαδόπουλο, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Παπαγιαννόπουλου. Ο αγώνας, που διεξήχθη σε έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο, σκιάστηκε από τον τραυματισμό του Κόιτς στα τελευταία λεπτά, η σοβαρότητα του οποίου θα διαπιστωθεί αύριο. Ο Σούλης Παπαδόπουλος είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει του επικείμενου παιχνιδιού με τη Ρόδο, ενώ δοκίμασε και νεαρούς ποδοσφαιριστές, κάποιοι εκ των οποίων δεν αποκλείεται να αποκτηθούν.
Τον αγώνα διηύθυναν οι Σταυρίδης, Γιαμούζης και Χαραλαμπίδης της ΕΠΣ Πιερίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Καρακούτσης (46' Κουδουνάς), Τασίδης ((23' Παστός) (46' παίκτης υπό δοκιμή)), Αγγελόπουλος( (23' Εξουζίδης) (46' Καρτσαμπάς-υπό δοκιμή) (76' Μίγκος))), Παντελιάδης (64' Κόλλινς-υπό δοκιμή), Χατζηζήσης (46' Νίκου), Τόσκας (46' Θωμάς-υπό δοκιμή), Μακρής (46' Σκέντος-υπό δοκιμή), Κωνσταντινίδης ((25' Τσιτλακίδης) (83' Κωτσιόπουλος)), Πέντα (46' Κόιτς), Θάνος ((46' Σεχολάρι) (78' Μπάτσιος-υπό δοκιμή)), Ολγκίν (39' Γκουγκουλιάς).
ΑΕ Ποντίων (Γιώργος Καμπερίδης): Ουσταμπασίδης (46' Σαρρής), Μπαλαμπάνης (63' Κ. Παπαδόπουλος), Πεΐδης (80' Διαμαντόπουλος), Κεστελίδης, Παπαγιαννόπουλος, Οικονόμου (72' Γ. Παπαδόπουλος), Ταρασιάδης (63' Μπαγλαρίδης), Μαυρίδης, Καλουσίδης (46' Εφραιμίδης), Κουμορτζής (63' Αρβανίτης), Βεϊδαμενίδης.

Ο Γιαζιτζόγλου απουσίαζε λόγω ασθένειας ενώ σήμερα το βράδυ αναμένονται από τη Ν. Αφρική και τη Γαλλιά οι Φρέντερικς και Ντεμπελέ αντίστοιχα. Οι Μαρτίνεζ (είναι τιμωρημένος για τον αγώνα με τη Ρόδο και τη θέση του θα πάρει ο Τόσκας) και Τσιντώτας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα μαζί με τους Καλλιμάνη, Σουλίδη και Μανουσαρίδη που δεν υπολογίζονται και αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα σύντομα. Η αυριανή προπόνηση έχει οριστεί για τις 14.30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast