22.12.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ-ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΝΤΕΜΠΕΛΕ!

Κάτοικος Κατερίνης, σύμφωνα με πληροφορίες του katerinisport θα συνεχίσει να είναι ο Γκαρά Ντεμπελέ, ο οποίος αν και όλοι περίμεναν ότι θα περνούσε την...πόρτα της εξόδου, εντούτοις θα παραμείνει στο δυναμικό του Πιερικού! Ο Γάλλος επιθετικός αναμενόταν να λύσει το συμβόλαιό του με την μελανόλευκη ΠΑΕ, όμως η περίπτωσή του, εξ αρχής ήταν διαφορετική με αυτές των Κοτταρά, Καλλιμάνη, Μανουσαρίδη, Σουλίδη και Λαναρή που είχαν μπει στη "μαύρή λίστα" του Σούλη Παπαδόπουλου. Ο 42χρονος τεχνικός πιστεύει στον Γάλλο ποδοσφαιριστή (είναι εμφανές καθώς στα περισσότερα παιχνίδι με τον Παπαδόπουλο στον πάγκο ο Ντεμπελέ ήταν βασικός) και είναι διατεθειμένος να του δώσει μια ακόμη ευκαιρία. Η διοίκηση λαμβάνοντας υπ' όψιν την επιθυμία του προπονητή της ομάδας συζήτησε με τον ποδοσφαιριστή και μετά από αμοιβαίες υποχωρήσεις αποφασίστηκε να συνεχιστεί η συνεργασία των δυο πλευρών. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής πληρώθηκε (δεν είχε πληρωθεί μαζί με τους συμπαίκτες του τις προάλλες καθώς εκκρεμούσε το θέμα της αποχώρησής του) και αναχώρησε έτσι με...γεμάτες τσέπες για τη Γαλλιά.

7 σχόλια:

  1. xaxaxa........................ den xwraei sxoliasmo! eleos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. gelaei o kosmos! kolotoumpes tis dioikisis.rompes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ti egine re paidia, den exoume lefta gia kali metagrafi empeirou epithetikou kai kratame ta paidakia? Eleos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα δεδομένα δεν άλλαξαν για το Ντέμπε, αλλά για την ομάδα μας.
    Ο Ντέμπε είναι σαν τον κακόμοιρο, που όλοι τον συμαπαθούμε, αλλά κανένας δεν θα τον ήθελε έξω από την πόρτα του.
    Είναι και η ανοησία της ομάδας, που πρόφτασε να δηλώσει ότι τον διώχνει.
    Είναι κι ο αντζέντης του, αυτός ο Καλέντ Καραμά, αν δεν κάνω λάθος, (όνομα και πράμα) που είναι μεγάλο ερωτηματικό.
    Τι συμβόλαιο υπογράψαμε μαζί του δεν ξέρω.
    Πάντως ο Πιερικός με τον Ντεμπελέ είναι εστία μόλυνσης.
    ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΡΗΤΡΑ, ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΒΑΣΙΚΟΣ !!!
    Φύλαξε φίδια το χειμώνα να σε φαν το καλοκαίρι.

    (ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΙΡΙΚΟΥ ΜΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΝΤΕΜΠΕΛΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ. Ο ΣΟΥΛΗΣ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ. ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΓΚΙΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΜΠΕΛΕ. Ο ΣΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ. (ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΘΥΡΑ 5)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο Ντεμπελέ φέτος είναι στα ρηχά νερά. Αν μπορούσαν να τον στείλουν θα είχε γίνει ήδη γιατί με ταχύτητα μόνο σα χαρακτηριστικό, γίνεσαι κάλλιστα ένας καλός σπρίντερ. Το ποδόσφαιρο θέλει σκέψη κι απο αυτό ο Γκαρά δυστυχώς έχει όσο ένα 5χρονο παιδάκι. Και μπορεί στην όμορφη πόλη μας να ανεχόμαστε εξωγηπεδικά τα καμώματά του, αλλά κάπου αλλού θα τον είχαν σουτάρει τόσο δυνατά που θα έφτανε στη Γαλλία με τη μία. Υπάρχει μια ασφαλιστική δικλείδα στο συμβόλαιό του και επειδή παίζει σαν ξένος τον προφυλάσει.Η UEFA είναι σκληρή στο θέμα των ξένων και βαράει άσχημα σε περίπτωση που δεν θέλει ο παίκτης να λύσει το συμβόλαιό του. Και ενώ γενικώς ο Ντέμπε είναι ¨μπούφος¨ σε αυτό το σημείο παρουσιάζεται έξυπνος και λειτουργεί επαγγελματικά.Εκεί ξέρει να το κάνει αυτό γιατί είναι απο τον Μαροκινό μάνατζερ του δασκαλεμένος. Έγινε όμως μια ρύθμιση προχθές κατά την οποία αναφέρεται οτι αν απασχολήσει ξανά αρνητικά το κοινό αίσθημα της πόλης, θα λυθεί αυτόματα το συμβόλαιό του. Αυτό πρός ενημέρωση του λόγου που μένει. Αν και πιστεύω οτι είναι ζήτημα χρόνου να ...πετάξει...Καλά Χριστούγεννα σε όλους, με υγεία.
    Μπάμπης Πείδης.
    Αθλητικογράφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστούμε τον Μπάμπη, που φώτησε μια ακόμη πτυχή της υπόθεσης Ντεμπελέ.
    Ο Ντεμπελέ δεν τιμά το ελληνικό ποδόσφαιρο, πόσο μάλλον τον Πιερικό μας.
    Δεν πιστεύω στον παίκτη, ακόμα κι αν είναι ισάξιος του Μέσι.
    Το ποδόσφαιρο είναι διδασκαλία και πολιτισμός, ακόμα κι όταν είναι επαγγελματικό.
    Πρώτα φεύγει η ψυχή από έναν άνθρωπο και μετά το χούγι.
    Να τον χαιρόμαστε !!!

    (ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast