19.12.09

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο του Περιφερειακού πρωταθλήματος ξεχωρίζει το κατερινιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στην πρωτοπόρο ΑΕ Ποντίων και τον Βατανιακό. Ο Εθνικός Κατερίνης δοκιμάζεται στη δύσκολη έδρα της Νάουσας ενώ ο Σβορώνος υποδέχεται τη Φλώρινα με στόχο τους τρεις βαθμούς για να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση.

ΑΕ Ποντίων Κατερίνης-Βατανιακός

Με όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή τους, καταστρώνουν τα πλάνα τους για το αυριανό τοπικό ντέρμπι Σάκης Κωτσιόπουλος και Γιάννης Κωνσταντινίδης. Για τους γηπεδούχους, ευχάριστα ήταν τα νέα όσον αφορά στην κατάσταση των Κεστελίδη, Ταρασιάδη, Κούρτογλού και Πεΐδη κι έτσι εν όψει της αυριανής αναμέτρησης δεν υπάρχουν απουσίες.
Πάνοπλος θα παραταχθεί και ο Βατανιακός, καθώς ο τεχνικός της ομάδας του Βατάν Γιάννης Κωνσταντινίδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλα τα...βέλη στη φαρέτρα του με την επιστροφή του Γιάννη Λαζαρίδη που εξέτισε την ποινή του.
Το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Ζωής αναμένεται να το παρακολουθήσουν πολλοί φίλοι του πιερικού ποδοσφαίρου.

Νάουσα-Εθνικός Κατερίνης

Χωρίς τους μακροχρόνια τραυματίες Γιάννη Σαββίδη και Δημόπουλο θα παραταχθεί ο Εθνικός Κατερίνης κόντρα στην ιστορική Νάουσα. Οι "σιδηροδρομικοί" επιζητούν το θετικό αποτέλεσμα μέσα σε μια δύσκολη έδρα προκειμένου να συνεχίσουν την καλή πορεία των τελευταίων αγωνιστικών.

Σβορώνος-Φλώρινα

Με μόνο απόντα τον Πέτρου, ο Σβορώνος υποδέχεται αύριο την Φλώρινα με μοναδικό στόχο το "τρίποντο" για να "σκαρφαλώσει" στη βαθμολογία. Η ομάδα του Στέφανου Ταβουκτσή θέλει να μετουσιώσει σε νίκη το καλό ποδόσφαιρο που παίζει τις τελευταίες αγωνιστικές.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια:

Εθνικός Βατερού-Νίκη Αγκαθιάς
Γρεβενά Αεράτα-Κάστωρ
Μακεδονικός Φούφας-ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου
Απόλλων Αμμοχωρίου-Σιάτιστα
Αλεξάνδρεια-Ένωση Αποστόλου Παύλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast