30.12.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΙ ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΑΤΑΛΑΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗΣ.

Οι Παύλος Μπατάλας και Γιώργος Γκοτζαμανίδης είναι τα δυο πρώτα νέα πρόσωπα που θα μετέχουν στο νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Πιερικός, υπό την προεδρία του τωρινού αντιπροέδρου, και εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ, Δημήτρη Ελευθεριάδη. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα ονόματα που θα στελεχώσουν τη "μελανόλευκη" διοίκηση. Από το νυν σχήμα δεν αποκλείεται εκτός του Δημήτρη Ελευθεριάδη που θα καταλάβει τη θέση του προέδρου, να μην παραμείνει κανείς άλλος αφού ο Γιάννης Ντούμος αναμένεται να αποχωρήσει από το Δ.Σ. παραμένοντας βέβαια συνιδιοκτήτης της ομάδας.

4 σχόλια:

  1. Καλοδεχούμενοι και σιδερένιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και ο πιό μεγάλος παράγοντας του ποδοσφαίρου μας να έρθει πελεον, λυπάμαι αλλά δεν...τον ένα , τον δημ. συμβουλο ταχα, δεν τον ψηφιζει πλεον ουτε η μανα του, γιατι ηρθε , εφυγε, ξαναηρθε, κολωτουμπας ειναι, και ο αλλος οσο ξερει απο ποδοσφαιρο, ξερω κι εγω απο το....φεγγάρι.χύθηκε το γαλα αδερφια. Και δε μαζευεται ουτε με ολα τα μπρίκια της υφηλείου.καληνύχτα, και όνειρα γλυκά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε συ που ξέρεις από μπάλα δεν μας ποια διοίκηση να έχουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σβύσε μεγάλε.εγώ δε ξέρω τπτ. αλλά πες μου εσύ που ξέρεις τι εκαναν ευτοί που τάχα ξερουν. ρομπες γιναμε πονηρε. κανενας αυλικος θα εισαι και του λογου σου. ακούγανε Πιερικός και κατεβαζανε τα κεφαλια απο σεβασμο. ολοι τους. τωρα ακουνε Πιερικος και παλι και ρωτανε τι να τον παιξουν την Κυριακη. κι αυτοι που μπαινουν τωρα αν ειχαν τσιπα και προσωπικοτητα δε ασχολουνταν. τα αλλα κρατα για σενα. και για τους αλλους δεκα που θα πηγαινετε πλεον στο γηπεδο. σκισαμε τα διαρκειας μας με τους ξεφτυλισμενους που μπλεξαμε. ειμαστε Πιερικος πλεον μονο για παρτι μας και θα ειμαστε μεχρι να πεθανουμε. συνενοχοι στο μαρασμο και την ατιμωση της ομαδας μας ομως δε θα γινουμε. γιατι γνωρισαμε εναν Πιερικο που καποιοι τον σκοτωσανε. κρυμενοι πισω απο το οτι δεν υπαρχει αλλος να ανλαβει. καλυτερα φτωχος και τιμιος παρα φωρτομενος και βρωμιαρης μεγαλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast