15.12.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΤΕΜΠΕΛΕ, ΣΤΟΧΟΣ ΟΙ ΑΝΔΡΑΛΑΣ-ΚΗΠΟΥΡΟΣ!

Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Κοτταρά για την οποία πρώτο το katerinisport σας ενημέρωσε, όλα δείχνουν ότι παρελθόν από τους "μελανολεύκους" θα αποτελέσει και ο Γκαρά Ντεμπελέ. Ο Γάλλος επιθετικός που υπέπεσε σε ένα ακόμη πειθαρχικό παράπτωμα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, αναμένεται να περάσει την πόρτα της εξόδου καθώς το ποτήρι φαίνεται να "ξεχείλησε" ύστερα από και τα προηγούμενα κρούσματα απειθαρχίας αλλά και την πενιχρή φετινή αγωνιστική προσφορά του.

Τον ίδιο δρόμο με τους δυο ποδοσφαιριστές αναμένεται να ακολουθήσουν οι Λαναρής, Σουλίδης όπως επίσης και μερικά ακόμα ονόματα από το ρόστερ της ομάδας. Στην αντίπερα όχθη, Πάρης Ανδράλας από ΠΑΣ Γιάννινα και Φώτης Κηπουρός από Ατρόμητο φαίνονται να αποτελούν διακαείς πόθοι του τεχνικού της ομάδας Σούλη Παπαδόπουλου. Ακόμη, δεδομένη θεωρείται η ενίσχυση της ομάδας στο δεξί άκρο της άμυνας, κάτι που συνεπάγεται την αποχώρηση ενός εκ των Καλλιμάνη ή Παέζ.

1 σχόλιο:

  1. Ο Ντεμπελέ έχει να πληρωθεί εδώ και 3 μήνες παρακαλώ !!!!! Και όχι μόνο ο Ντεμπελέ !!!!

    Ρωτήστε τον σε τι κατάσταση οικονομική βρίσκεται και μετά να κρίνεται την αγωνιστική του απόδοση.

    Ρωτήστε λίγο την διοίκηση για τα οικονομικά,και μην τα χώνετε αμέσως στους παίχτες.

    Αλλά αυτά δεν τα λέει και δεν τα γράφει κανένας στην Κατερίνη,όπως θα έλεγε και ο Αλενατόρε.

    Που είναι οι δημοσιογραφάρες της πόλης να μας πουν εάν οι παίχτες είναι πληρωμένοι η όχι,τι προβλήματα μπορεί να έχει ο κάθε παίχτης που δεν πληρώνετε κτλ.

    Καλά που υπάρχει και αυτό το υπέροχο σαίτ που μας παρέχει τοπική αθλητική ενημέρωση και μπορούμε να εκφραστούμε.

    Katerinisport forever !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast