25.12.09

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ...

Γιώτης Γιαζιτζόγλου (ποδοσφαιριστής Πιερικού): Εύχομαι πάνω από όλα υγεία σε όλο τον κόσμο και τη νέα χρονιά να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί, φίλαθλοι και ποδοσφαιριστές την επίτευξη των στόχων μας.

Ντιέγκο Μαρτίνεζ (ποδοσφαιριστής Πιερικού): Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία και εργασία, και σύντομα να πανηγυρίσουμε όλοι την άνοδο του Πιερικού στη Super League.

Δημήτρης Σκλιοπίδης (ποδοσφαιριστής Αγροτικού Αστέρα): Εύχομαι το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνει καλύτερο, με όλη τη σημασία της λέξεως, χωρίς άλλα επεισόδια. Για το katerinisport εύχομαι τα καλύτερα, με περισσότερους αναγνώστες σε καθημερινή βάση. Και βέβαια εύχομαι υγεία πάνω από όλα, ευτυχία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

Δημήτρης Τόσκας (ποδοσφαιριστής Πιερικού): Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο της Πιερίας με υγεία πάνω από όλα και να ξέρουν ότι προσπαθούμε να φτάσουμε την ομάδα της πόλης μας ψηλά.

Γρηγόρης Κόιτς (ποδοσφαιριστής Πιερικού): Εύχομαι χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα με υγεία στους συμπαίκτες μου και στον υπέροχο κόσμο του Πιερικού. Να έχουμε πάντα επιτυχίες. Τα καλύτερα έρχονται. Άντε και το καλοκαίρι στη Super League!

Σάκης Παντελιάδης (ποδοσφαιριστής Πιερικού): Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο. Με υγεία και αγάπη πάνω από όλα.

Γιάννης Συμεωνίδης (ποδοσφαιριστής Εθνικού Πειραιά): Πρώτα απ' όλα να ευχηθώ χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά σε όλο τον κόσμο και υγεία πάνω από όλα. Εύχομαι στο katerinisport ακόμα περισσότερους αναγνώστες γιατί είναι μια προσπάθεια που χρειάζεται στήριξη από όλους και είναι ένας συνδετικός κρίκος της Πιερίας με όλους εμάς που είμαστε μακριά και θέλουμε να μαθαίνουμε τι συμβαίνει στον τόπο μας και πιο πολύ σε θέματα αθλήτισμού που είναι και το πιο μεγάλο ενδιαφέρον μας. Χρόνια πολλά και σε όλους τους φιλάθλους της Πιερίας και εύχομαι με το νέο έτος να καμαρώσουν την ομάδα που αγαπούν εκεί που την ονειρεύονται.

Γιώτης Τσιντώτας (ποδοσφαιριστής Πιερικού): Χρόνια πολλά σε όλους τους φιλάθλους του Πιερικού, με υγεία και χαρά. Εύχομαι το νέο έτος να πετύχουμε την άνοδο στη Super League κάτι που όλοι θέλουμε τόσο πολύ. Όσο για το katerinisport, εύχομαι να συνεχίσει τη δυναμική του παρουσία.

1 σχόλιο:

  1. Χρόνια Πολλά με υγεία και επιτυχίες στον Δημήτρη Πάππα και στο katerinisport.

    Go on katerinisport !!!

    "katerinisport" ζούμε,σαν το "troktiko" να σε δούμε...

    Πάρης
    fresco

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast