10.12.09

Πιερικός Αρχέλαος - ΜΕΝΤ Την Κυριακή στην Κατερίνη στις 5 μ.μ.


Κινητήρια δύναμη

για τη νίκη η παρουσία των φιλάθλων

Χορηγοί οι ΒΑΡΝΑΣ Α. - ΒΑΡΝΑΣ Κ., Βογιατζής - ΤΕΧΝΙΤΟΝ,

ENTOS BY SATO, Έπιπλα ΚΑΝΑΔΑΣ και spiti mas

● Οι συνεχείς νίκες του Πιερικού Αρχελάου με τις αξιόλογες εμφανίσεις του οδηγούν αναπόφευκτα σε μεγαλύτερους στόχους. Και για να επιτευχθούν αυτοί χρειάζεται πρώτα αντίληψη της πραγματικότητας, που υπάρχει, καθώς και συνεχώς πιο βελτιωμένη απόδοση. Βέβαια, όσο κυλάει ο καιρός αυτή φαίνεται και έτσι οι προσπάθειες του προπονητή Δημήτρη Γαλάνη είναι τόσο αποτελεσματικές, που οδήγησαν την ομάδα στην πρώτη θέση.

Επειδή όμως υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά, όπως τονίζει σε κάθε ευκαιρία και ο προπονητής, δεν πρέπει να υπάρχει ενθουσιασμός. Κινητήρια δύναμη για την ομάδα είναι η παρουσία των φιλάθλων που σε κάθε αγώνα δίνουν στις κερκίδες τη δική τους μάχη. Και γι΄ αυτή τουλάχιστον μέχρι τώρα αμείβονται…πλουσιοπάροχα.

Έτσι και στο παιγνίδι της Κυριακής με τη ΜΕΝΤ στις 5 μ.μ. θα πρέπει και πάλι να γεμίσει ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης.

● Γι΄ αυτόν το αγώνα ο προπονητής Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε: «Παίζουμε με μια ομάδα που και αυτή προέρχεται από την Α1 και με παρουσία για πολλά χρόνια στη Α2. Έχει πλούσιο ρόστερ και έναν νέο και πολύ καλό προπονητή. Το παιγνίδι θα είναι δύσκολο, αλλά εμείς παίζοντας στην έδρα μας και με τη συμπαράσταση του κοινού μας θα επιδιώξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη νίκη».

● Συνεχίζονται οι χορηγίες από τις επιχειρήσεις της Πιερίας που στηρίζουν έμπρακτα τη φετινή δυναμική και δύσκολη προσπάθεια του Πιερικού Αρχελάου. Αυτές είναι οι: Βαρνάς Α.- Βαρνάς Κ. και Σία ΟΕ - Κάβα ποτών, Π. Βαρδάκα 18, Νικόλαος Βογιατζής και Σία ΟΕ - ΤΕΧΝΙΤΟΝ, 4η παρ. Δημ. Σταδίου 1, ENTOS BY SATO - Δημ. Κυπρίου 1, περιοχή Σιδηροδρομικού Σταθμού, Ζαντόπουλος Γιάννης - Έπιπλα ΚΑΝΑΔΑΣ, 1ο χλμ Π.Ε.Ο Κατερίνης - Θεσσαλονίκης και spiti mas - Συνεταιρισμός Ξυλουργών Πιερίας ΑΕΒΕ, 1ο χλμ Π.Ε.Ο Κατερίνης – Θεσσαλονίκης.

● Λίαν ικανοποιητική ήταν η απόδοση του Βαγγέλη Γκέρου στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών. Δεν πρόλαβε όμως να χαρεί και ο ίδιος και τον ταλαιπωρεί μια ίωση της εποχής. Περαστικά.

O Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης στο facebook του Πιερικού Αρχελάου

Οκτακόσιοι είναι οι φίλοι του Πιερικού Αρχελάου στο Facebook και ανάμεσά τους και ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης, ο οποίος στην πρόσφατη επίσκεψή του έγραψε: «Συνεχίζετε να μας κάνετε περήφανους. Είμαστε κοντά σας όλοι!!!».

Και η απάντηση από το διαχειριστή: ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥMΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 5.00 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ.

Και για όσους θέλουν να επισκεφθούν τη ιστοσελίδα και να γίνουν φίλοι, η διεύθυνση είναι:

www.facebook.com/r.php?page_id=111391480313&r=111&locale=el_GR

● Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης μίλησε πρόσφατα ο Φάνης Τσαϊτουρίδης. Προσκαλεσμένος του Μπάμπη Πεΐδη, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Γύρισα από έναν δύσκολο τραυματισμό και είμαι πλέον έτοιμος να βοηθήσω και εγώ την ομάδα, στη μεγάλη φετινή της προσπάθεια. Αγωνίστηκα στη Νέα Ερυθραία για ένα μικρό χρονικό διάστημα και είμαι έτοιμος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για όσο χρόνο χρησιμοποιηθώ από τον προπονητή μου. Η ομάδα φέτος ενισχύθηκε σημαντικά. Ήρθαν σε αυτήν επαγγελματίες παίκτες, οι οποίοι έχουν επαγγελματική συμπεριφορά. Έτσι όλα έχουν αποκτήσει έναν επαγγελματισμό ο οποίος είναι το νέο στοιχείο που πέρασε σε μεγάλο βαθμό στην ομάδα. Δουλεύουμε πάρα πολύ και αυτή η δουλειά βγαίνει κάθε αγωνιστική στα παιχνίδια μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο που είναι πάντα κοντά μας. Παίρνουμε δύναμη από την παρουσία του και σίγουρα είναι ένας σημαντικός παράγοντας που μας ενισχύει για να φτάνουμε στις επιτυχίες. Τους θέλουμε πάντα στο πλευρό μας, για να πανηγυρίσουμε μαζί τις νίκες μας.

● Με τον Ηρακλή Μελίκης αγωνίζεται το Σάββατο στις 4 μ.μ. η ανδρική θυγατρική ομάδα Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ. Ο αγώνας είναι για το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ και θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης.

● Για το πρωτάθλημα κορασίδων στις 12 το μεσημέρι ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει στον Κολινδρό τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο.

● Την Κυριακή στις 9 π.μ. για το παιδικό πρωτάθλημα η Κατερίνη 2008 αγωνίζεται με τον Πιερικό Αρχέλαο.

● Επίσης, για το προπαιδικό πρωτάθλημα το Σάββατο στις 2 μ.μ. ο Πιερικός Αρχέλαος παίζει στο Λιτόχωρο με την Αναγέννηση.

● «Άλλος μας λούζει και άλλος μας κτενίζει…» ακούστηκε να λέει χαριτολογώντας ένας φίλαθλος στην κερκίδα σε ένα παιγνίδι από τις παραπάνω κατηγορίες, όταν κάποιος τον πήρε τηλέφωνο και τον ρώτησε για το σκορ. Και προφανώς απάντησε έτσι γιατί έχανε η αγαπημένη του ομάδα.

● Τα 30χρονα από την ίδρυσή του γιορτάζει το Σάββατο η ΟΔΚΕ στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Κοσμά στην Αθήνα. Το Σύνδεσμο Διαιτητών Κεντρικής Μακεδονίας θα εκπροσωπήσει ο επίτιμος πρόεδρός του –και ταμίας της ΟΔΚΕ- κ. Δημήτρης Πόδας

● Τέλος, με επιτυχία διαιτήτευσε τον αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ο κατερινιώτης ρέφερι Γιώργος Τανατζής, ο οποίος ήταν και σε παιγνίδι της Ευρωλίγκας Γυναικών στην Κροατία. Επίσης, ο πρόεδρος του συνδέσμου Πέτρος Παπαπέτρου διεύθυνε αγώνα για το Euro cup Women στη Βουλγαρία.


ΦΩΤΟ:

Ο Βαγγέλης Γκέρος που έκανε λίαν ικανοποιητική εμφάνιση στην Πάτρα.


(Δελτίο τύπου από το Γραφείο Τύπου του Πιερικού Αρχελάου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast