29.12.09

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΒΟΡΩΝΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

Επίσκεψη στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο θηλαίων στο Σβορώνο Πιερίας πραγματοποίησε η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ προκειμένου να ευχηθεί Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά στις τροφίμους του, με αφορμή τις άγιες αυτές ημέρες των εορτών.

Το Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ομάδας, Δημήτρης Ελευθεριάδης

«Χρόνια πολλά, χρόνια καλά, με υγεία πάνω απ’ όλα και να βρεθείτε κοντά σε δικούς σας ανθρώπους», ευχήθηκε στις τροφίμους του γηροκομείου ο κ. Ελευθεριάδης και πρόσθεσε «Βλέπω ότι οι υπεύθυνοι του γηροκομείου σας φροντίζουν καλά. Σας εύχομαι να μη νιώσετε ποτέ ούτε μια στιγμή μοναξιάς».

Το ποδοσφαιρικό τμήμα εκπροσώπησαν οι ποδοσφαιριστές: Σάκης Παντελιάδης, Γιώργος Χατζηζήσης, Τάσος Θάνος, Γιώργος Μακρής, Αχιλλέας Αγγελόπουλος, Σάββας Εξουζίδης, Γιώργος Τασίδης, Λουτσιάνο Όλγκιν, Ντιέγκο Μαρτίνεζ, Γιώργος Γκουγκουλιάς, Μαρτσέλο Πέντα, Φώτης Κωνσταντινίδης, Αχιλλέας Αγγελόπουλος και Δημήτρης Τόσκας.

«Αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να τους σκεφτόμαστε όλο τον χρόνο και όχι μόνο τέτοιες μέρες. Εύχομαι να είναι πάντα γερές και οι δικοί τους άνθρωποι να τους επισκέπτονται συχνά», τόνισε στις δηλώσεις του ο Σάκης Παντελιάδης.

«Ευχόμαστε με την επίσκεψή μας αυτή να δώσαμε λίγη χαρά σε αυτές τις γυναίκες. Ο Πιερικός και ο καθένας μας ξεχωριστά θα είμαστε πάντα κοντά σε τέτοιες πρωτοβουλίες», δήλωσε ο Γιώργος Μακρής.

Την ομάδα συνόδευσε ο γενικός αρχηγός Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και ο έφορος Αχιλλέας Ιωακειμίδης.

Μουσική νότα έδωσε στην επίσκεψη ο μασέρ της ομάδας Αλέκος Τσανίδης που έπαιξε τουμπερλέκι ξεσηκώνοντας τροφίμους αλλά και ποδοσφαιριστές!

Μάλιστα οι τρόφιμες αποδείχτηκαν δεινές γνώστριες του ελληνικού ποδοσφαίρου και βέβαια του Πιερικού και ευχήθηκαν στους παίκτες να είναι δυνατοί και να ανεβάσουν την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία!

Την ομάδα υποδέχτηκε μαζί με τις τροφίμους η κοινωνική λειτουργός του γηροκομείου, Γερακίνα Μιχαηλίδου η οποία ευχαρίστησε τον Αντιπρόεδρο για τη δωρεά σε υγειονομικό υλικό που πρόσφερε η ΠΑΕ συνεισφέροντας στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Σβορώνου.

(Δελτίο τύπου από το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Πιερικός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast