31.12.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΡΑΝΤΕΒΟΥ...ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΩΣ ΤΟ 2012 Ο ΤΟΣΚΑΣ.


Σε...ένα χρόνο θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι παίκτες του Πιερικού οι οποίοι γυμνάστηκαν σήμερα το πρωί για τελευταια φορά το 2009. Ο Σούλης Παπαδόπουλος και οι ποδοσφαιριστές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη δεύτερη μέρα του νέου έτους, μεθαύριο Σαββάτο στις 11 το πρωί. Από το σημερινό πρόγραμμα απουσίαζε ο τραυματίας Κόιτς που αναμένεται να λείψει περίπου τρεις εβδομάδες ενώ έλειπαν και οι Φρέντερικς και Ντεμπελέ. Ο Νοτιοαφρικανός άσος αναμένεται να φτάσει σήμερα στην Κατερίνη από την ιδιαίτερη πατρίδα του, ενώ δε θα αργήσει να επιστρέψει και ο Γάλλος επιθετικός που θα γυρίσει το Σαββάτο ή την Κυριακή. Η καθυστέρηση ωστόσο των δυο ποδοσφαιριστών, μικραίνει τις πιθανότητες να συμπεριληφθούν στα πλάνα του Σούλη Παπαδόπουλου για το ματς με τους Ροδίτες από το οποίο θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Μαρτίνεζ. Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε μετά το ζέσταμα, ασκήσεις τεχνικής, δυο εναντίον δυο και τρεις εναντίον τριών ενώ στο τέλος οι παίκτες έπαιξαν δίτερμα για λίγα λεπτά. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν κανονικά τόσο ο νεαρός Καρτσαμπάς που εξακολουθεί να δοκιμάζεται όσο και οι "κομμένοι" Σουλίδης, Μανουσαρίδης και Καλλιμάνης, χωρίς βέβαια αυτό το γεγονός να διαφοροποιεί το μέλλον τους στην ομάδα.

Επέκτεινε το συμβόλαιό του ο Τόσκας.
Παίκτης του Πιερικού μέχρι το καλοκαίρι του 2012 θα είναι ο Δημήτρης Τόσκας. Ο ταλαντούχος μέσος, ο οποίος τη Δευτέρα αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά βασικός φέτος λόγω της απουσίας του Μαρτίνεζ, συμφώνησε με τη "μελανόλευκη" ΠΑΕ να επεκτείνει κατά ένα έτος το συμβόλαιό του, που έληγε τον Ιούνιο του 2011 και θα συνεχίσει με φοράει τη φανέλα του Πιερικού τουλάχιστο για δυόμιση χρόνια ακόμη. Η συμφωνία αυτή αποδεικνύει αφ' ενός μεν την εμπιστοσύνη της κατερινιώτικης ομάδας στις ικανότητες του νεαρού άσου, και αφ' ετέρου τη διάθεση του Τόσκα να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του.

2 σχόλια:

  1. καλή κίνηση με τόσκα, περιμένω κι άλλες ανανεώσεις όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πρεπει κι αλλοι παικτες της ερασιτεχνικής ομαδας να κανουν επαγγελματικα συμβολαια και να αποκτησει τοπικο αιμα η ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast