28.12.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

Με αφορμή την παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί περί αποχώρησης του προέδρου κ. Ιωάννη Ντούμου από την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ανακοινώνεται ότι:

Το ιδιοκτησιακό καθεστώς στην ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΔΕΝ αλλάζει. Οι μεγαλομέτοχοι της ομάδας κκ Ιωάννης Ντούμος και Δημήτρης Ελευθεριάδης ουδέποτε εξέφρασαν την επιθυμία να αποχωρήσουν από την ομάδα.

Η ενδεχόμενη αναδιάρθρωση του διοικητικού σχήματος η οποία είναι υπό συζήτηση δεν αφορά στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ η οποία παραμένει ως έχει, αλλά στην ενίσχυση του Δ.Σ με νέα πρόσωπα και την ανάληψη της προεδρίας από τον νυν Αντιπρόεδρο και μεγαλομέτοχο, Δημήτρη Ελευθεριάδη. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία λέγεται ή ακούγεται, δεν ευσταθεί και κυκλοφορεί προς λαϊκή κατανάλωση και μόνο.

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ. ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ. ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ Δ' ΕΘΝΙΚΗ. ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ Α' ΕΘΝΙΚΗ, ΑΣ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. (ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΘΥΡΑ 5)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast