31.12.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: 2010 ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

Γέμισε από ευχές, χαμόγελα και παιδικές φωνές η αίθουσα εκδηλώσεων του PLAYZONE 5X5 στη χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΠΑΕ Πιερικός για τους ποδοσφαιριστές, τους υπαλλήλους, το Δ.Σ. και τις οικογένειές τους. Το katerinisport έδωσε το "παρών" στην όμορφη εκδήλωση στην οποία πρωταγωνιστές ήταν τα μικρά παιδιά τα οποία ξεφάντωσαν με την...παρότρυνση ξωτικού, έπαιξαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Άξιοι συνοδοιπόροι τους ήταν ποδοσφαιριστές της ομάδας που συναγωνίστηκαν τους πιτσιρικάδες στα παιχνίδια με απαράμιλλο κέφι και ζωντάνια. Στο τέλος της εκδήλωσης, στα παιδιά μοιράστηκαν δώρα, προσφορά της ΠΑΕ Πιερικός με την ευχή η γιορτή του επόμενου έτους να βρει την ομάδα στα "σαλόνια" της Α' Εθνικής.
Στην εκδήλωση έδωσαν το "παρών" όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, εκτός από τους δικαιολογημένα απόντες Φρέντερικς και Ντεμπελέ, ενώ παρευρέθηκε και ο Σκέντος, πράγμα που ίσως δείχνει ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν αποκλείεται να αποκτηθεί από τον Πιερικό.

Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια για την πρωτοποριακή για τα πιερικά δεδομένα κίνηση της "μελανόλευκης" ΠΑΕ που μέσα από τέτοιες δράσεις δείχνει ότι σιγά σιγά εξέρχεται από το επικοινωνιακό τέλμα. Ευχή όλων, η ανοδική πορεία να συνεχιστεί ακόμη πιο δυναμικά σε όλα τα επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast