13.12.09

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ, ΣΒΟΡΩΝΟ, "Χ" ΓΙΑ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟ.

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής:

Χθες:
Εθνικός Κατερίνης-Γρεβενά Αεράτα 3-0

Δε δυσκολεύτηκε ο Εθνικός Κατερίνης να κάμψει την αντίσταση των Γρεβενών Αεράτων τα οποία νίκησε με 3-0. Το 1-0 σημείωσε ο Μπεκιάρης με προβολή στο 30' ύστερα από κεφαλιά-πάσα του Σταλίκα ενώ στο 38' ο Τσιμόπουλος μετά από κόρνερ έκανε με κεφαλιά το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε με σουτ ο Καλαϊτζίδης στο 76'.
ΕΘΝΙΚΟΣ : Σακελλαρίδης, Θεοδοσιάδης , Δερμίσης (66' Ζαρκος), Σαββίδης, Τσιμόπουλος, Σταλίκας (46' Τάσσιος), Ζυγόπουλος, Καλαϊτζιδης, Μπεκιάρης, Σαμανίδης (78' Τζιάμας), Δουμτσης.
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ: Βίρδης, Δημητριάδης, Οικονόμου, Λάλος Θ., Χερίδης (58' Αναστασιάδης), Σαμαράς, Χαστάς, Λάλος Π., Πασαγιάννης (46'Δημόπουλος), Μποζιάρης, Ευαγγελόπουλος.

Κάστωρ ΑΟ-Εθνικός Βατερού 3-0

Σήμερα:
Αλεξάνδρεια-ΑΕ Ποντίων Κατερίνης 3-0

Πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα για την ΑΕ Ποντίων η οποία έχασε με 0-3 στην Αλεξάνδρεια από την τοπική ομάδα. Το 1-0 πέτυχε για τους γηπεδούχους ο Πατρίκας στο 31' ενώ το 2-0 έκανε ο Νικολόπουλος με συρτό σουτ ύστερα από σέντρα του Α. Παπαδόπουλου στην καρδιά της άμυνας της ΑΕ Ποντίων. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Γασπαράτος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σε ανατροπή του Καρρά από τον Μπαγλαρίδη. Οι Κατερινιώτες θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν στο 51' με ψηλοκρεμαστό σουτ του Κουμουρτζή που κατέληξε άουτ και στο 55' όταν την ίδια τύχη είχε γυριστό σουτ του Βεϊδαμενίδη.

Αλεξάνδρεια: Καρασαββίδης, Ιωαννίδης, Αντάμης, Κ. Παπαδόπουλος, Πατρίκας, Τσέος (90'+ Πρέμτσης), Συμπεθέρης, Καρράς, Τενεδιός (86' Α. Παπαδόπουλος), Νικολόπουλος, Γασπαράτος.
ΑΕ Ποντίων Κατερίνης: Σαρρής, Κεστελίδης (46' Αρβανίτης), Πεΐδης (30' λ.τ. Καρυπίδης), Μπαλαμπάνης, Παπαγιαννόπουλος, Οικονόμου, Μαυρίδης, Μπαγλαρίδης, Καλουσίδης (81' Κ. Παπαδόπουλος), Κουμουρτζής, Βεϊδαμενίδης.

Βατανιακός-Μακεδονικός Φούφα 1-1

Ανώτερος καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Βατανιακός δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Μακεδονικού Φούφα ο οποίος "απέδρασε" με το βαθμό της ισοπαλίας από το Βατάν. Οι φιλοξενούμενοι σε μια από τις ελάχιστες ευκαιρίες τους προηγήθηκαν με τον Φαχατίδη στο 32'. Ο Βατανιακός δημιούργησε και έχασε σωρεία ευκαιριών αλλά το μόνο που πέτυχε ήταν να ισοφαρίσει στο 70' με γκολ του Γιαπιτζή. Στο 55' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τσαγκαλίδης.

Βατανιακός: Χατζεϊπίδης, Ευσταθιάδης, Μπατσαράς, Κολαξίδης, Παπείρας, Μπουζούκης (75' Ζιούρκος Γιαπιτζής, Λαζαρίδης Χ., Χρυσόπουλος (62' Αγγελάκης), Καλαμπαλίκης (70' Βασιουρής), Ανδρονικίδης.
Μακεδονικός Φούφα: Κεχαγιάς, Σιδηρόπουλος, Κουρκουτμάνος, Τσαγκαλίδης, Ιωαννίδης, Τσουκαλίδης, Ίτσκος Θ. (61' Ξυνάδας), Ίτσκος Γ., Στεφανίδης, Καραγεωργίου, Φαχατίδης.

ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου-Σβορώνος 2-1

Την ήττα με 1-2 γνώρισε ο Σβορώνος στα Γρεβενά από την ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 57' με τον Ασλανίδη αλλά ο Μιχαλήτσιος στο 61' έφερε το ματς στα ίσα. Το "τρίποντο" χάρισε στους γηπεδούχους ο Καραγιάννης στο 80'.
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ: Αθανασόπουλος, Πολύζος (46’ Ασλανίδης Δ.), Φουσάνης (73’ Κοτσαντίσογλου), Ματζόλας, Φαλτάκας, Κυριακίδης, Χριστοφορίδης, Ιωαννίδης, Τσερεμές, Καραγιάννης, Γκουρομάνος (68’ Τσιάρας).
ΣΒΟΡΩΝΟΣ: Σιημητράς, Βαρβαρέζος (82’ Τσαουσίδης), Πασχαλίδης, Κατσίμπουρας, Μπατάλας, Κεσίδης, Τσέργας, Τάσος (46’ Γκουνταμάνης), Μιχαλήτσιος, Αετός (79’ Βούλγαρης), Νταντάμης.

Ένωση Αποστόλου Παύλου-Απόλλων Αμμοχωρίου 5-0
Σιάτιστα-Νάουσα 0-0

Αύριο:
Φλώρινα-Νίκη Αγκαθιάς

Η βαθμολογία (12 αγώνες):
1) ΑΕ Ποντίων Κατερίνης 27
2) Νίκη Αγκαθιάς 25
3) Νάουσα 23
4) Εθνικός Βατερού 23
5) Βατανιακός 21
6) Αλεξάνδρεια 19
7) Μακεδονικός Φούφας 18
8) Εθνικός Κατερίνης 17
9) Σιάτιστα 16
10) Φλώρινα 16
11) ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου 13
12) Κάστωρ ΑΟ 12
13) Σβορώνος 12
14) Ένωση Αποστόλου Παύλου 11
15) Γρεβενά Αεράτα 7
16) Απόλλων Αμμοχωρίου 5

Φλώρινα και Νίκη Αγκαθιάς έχουν από 11 αγώνες.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (13Η):

Εθνικός Βατερού-Νίκη Αγκαθιάς
Γρεβενά Αεράτα-Κάστωρ
Σβορώνος-Φλώρινα
Νάουσα-Εθνικός Κατερίνης
Μακεδονικός Φούφας-ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου
Απόλλων Αμμοχωρίου-Σιάτιστα
ΑΕ Ποντίων Κατερίνης-Βατανιακός
Αλεξάνδρεια-Ένωση Αποστόλου Παύλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast