11.12.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΧΩΡΙΣ ΝΤΕΜΠΕΛΕ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Χωρίς τον Γκαρά Ντεμπελέ καταστρώνει τα πλάνα του εν όψει του κυριακάτικου παιχνιδιού με την Καλαμάτα ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ο Κορυδαλλιώτης προπονητής δε μπορεί να υπολογίζει στον Γάλλο επιθετικό λόγω ενός προβλήματος του τελευταίου στο γόνατο το οποίο θα τον κρατήσει εκτός. Έτσι, θέση στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Στάντον Φρέντερικς. Στη σημερινή προπόνηση με την οποία ολοκληρώθηκε ουσιαστικά η προετοιμασία των "μελανολεύκων" για την προσεχή αναμέτρηση, συμμετείχε κανονικά ο Μανουσαρίδης, ο οποίος όμως παραμένει ερωτηματικό αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή δεδομένης της μακρόχρονης απουσίας του λόγω του προβήματος που τον ταλαιπώρησε στους κοιλιακούς. Οι παίκτες του Πιερικού που σήμερα έκαναν, μεταξύ άλλων και ασκήσεις τακτικής, πριν το καθιερωμένο, αλλά μικρής διάρκειας, δίτερμα, θα πραγματοποιήσουν χαλάρωμα αύριο το πρωί και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή, η οποία θα καταλύσει σε παραλιακό ξενοδοχείο.

1 σχόλιο:

  1. Ε, δεν είναι και μεγάλη απώλεια ο μαύρος, που δεν παίζει με την Καλαμάτα. Πιο καλά θα παίξει η ομάδα χωρίς αυτόν !!!!
    Ένα παιχνίδι να κάνει ακόμη με τον Παναθηναικό στις 13 Ιανουαρίου 2010, για το κύπελλο και μετά ας μας αδειάσει τη γωνιά.

    (ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast