12.7.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ.

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και τη "μπάλα χαμηλά" άρχισε η προετοιμασία του Πιερικού για τη νέα χρονιά. Οι παίκτες των "μελανολεύκων" γυμνάστηκαν για περίπου μιάμιση ώρα υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού της ομάδας Γιώργου Χατζάρα, ο οποίος δε "χαρίστηκε" στους ποδοσφαιριστές, παρότι πρεμιέρα. Το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα, υπό την επίβλεψη του Βεροιώτη τεχνικού και του βοηθού του Ηλία Αμπατζίδη. Το προπονητικό πρόγραμμα παρακολούθησαν περίπου 100 φίλαθλοι του Πιερικού, οι οποίοι ήταν κατά διαστήματα αρκετά εκδηλωτικοί. Το "παρών" έδωσε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιάννης Ντούμος, μαζί με τον συνεργάτη του Βαγγέλη Λαγδάρη οι οποίοι παρακολούθησαν από τα επίσημα το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος. Δηλώσεις δεν έγιναν, αφού άλλωστε το μεσημέρι είχε προηγηθεί η παρουσίαση-συνέντευξη τύπου του Γιώργου Χατζάρα.
Από την "πρώτη" της ομάδας απουσίαζε ο μακροχρόνια τραυματίας Γιαζιτζόγλου, οι νεοαποκτηθέντες Πουλάκος και Κωνσταντινίδης καθώς και ο Μαρσέλο Πέντα που αναμένεται στην Κατερίνη την Τετάρτη για να συζητήσει το θέμα της παραμονής του στο σύλλογο. Παρόντες ήταν οι Χατζής, Πουρτουλίδης, Δήμου, Γουσούλης, Γκουγκουλιάς, Κόιτς, Κοντέων, Λαζαρίδης, Σαμαράς, Παυλίδης, Πλάτανος, Τασίδης, Τόσκας, Τσιτλακίδης, Κραγιόπουλος, Κωτσιόπουλος, Μίγκος, Νίκου, Δημητρίου καθώς και οι τερματοφύλακες Γουμάγιας, Καρακούτσης και Τσιντώτας που μετά το ζέσταμα γυμνάστηκαν ξεχωριστά. Επίσης προπονήθηκαν οι νεαροί Σεχολάρι, Καραγκούνης, Καμπερίδης, Παπαδόπουλος και Τσικαδέρης που ανήκουν στην ομάδα νέων του συλλόγου και ενδεχομένως κάποιοι εξ αυτών, ή όλοι, θα υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο, αν πείσουν τον Γιώργο Χατζάρα.
Ωστόσο ο μεγάλος αριθμός των παικτών (31 με τους Πουλάκο, Κωνσταντινίδη, Πέντα, Γιαζιτζόγλου που θα αυξηθεί τουλάχιστο κατά δυο, με τις επικείμενες προσθήκες) προβληματίζει τον τεχνικό της ομάδας, καθώς θα προκύψουν αντικειμενικές δυσκολίες όσον αφορά στην αξιολόγηση του υλικού, ειδικά κατά την περίοδο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.
Αύριο οι παίκτες του Πιερικού θα μεταβούν στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να υποβληθούν σε εργομετρικές εξετάσεις και στις προπονήσεις θα επανέλθουν την Τετάρτη γυμναζόμενοι πρωί και απόγευμα.

1 σχόλιο:

  1. Eimastan kai pali ekei gia tin megali mas kapsoura, tin Pierikara!!!!!!!!!!!
    Ligoi alla poly kaloi!!!!!!!!!!!!
    Den tha se afiso pote...............!!!!!!!!

    g.5

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast