2.7.10

ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.

ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΨΙΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.

"Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος αποφάσισα να μιλήσω στο τέλος της σεζόν, τόσο για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε όσο και για αυτή που έρχεται.

Είμαστε 2 συνέταιροι, εγώ και ο Δημήτρης (σ.σ Ελευθεριάδης) εδώ και 13 χρόνια, σε όλες μας τις επιχειρήσεις. Φέτος αποφάσισε ο Δημήτρης να ασχοληθεί πιο ενεργά με τις άλλες δουλειές κι εγώ με τον Πιερικό. Θα παραμείνει πρόεδρος για λίγο καιρό ακόμη και η αλλαγή στο Δ.Σ. θα γίνει λίγο αργότερα. Μέχρι τότε θα βρίσκεται στην Αθήνα. Εγώ από την πλευρά μου φέτος θα είμαι πιο χαλαρός επαγγελματικά και έτσι έχω τη δυνατότητα να ασχοληθώ με τα της ομάδας. Βέβαια και τη σεζόν που πέρασε, όλο τον ελεύθερο χρόνο μου τον αφιέρωσα στον Πιερικό.

Η χρονιά που πέρασε για μένα κρίνεται θετική. Μπήκαμε στα πλέι οφ παρότι είχαμε προβλήματα στην αρχή με τον κ. Κατσαβάκη. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και μπήκαμε στην εξάδα. Εκεί όμως "σκοντάψαμε" και δε μπορέσαμε το κάτι παραπάνω. Η μπάλα είναι στρογγυλή. Φέτος ευελπιστούμε ότι θα πάμε καλύτερα.

Δεν πιστεύω ότι ο Πιερικός ήταν στο στόχαστρο της διαιτησίας. Υπάρχουν συμφέροντα στο ποδόσφαιρο, όπως και στις επιχειρήσεις. Μέσα στα παιχνίδια υπάρχουν κόντρες, καλές και κακές διαιτησίες. Ακόμη και στο μουντιάλ είχαμε κρούσματα. Οι διαιτητές είναι άνθρωποι και θα κάνουν τα λάθη τους, εμείς πρέπει να κοιτάμε τη δουλειά μας.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος έφυγε σα φίλος, έτσι τον αισθάνομαι και πιστεύω ότι έτσι με νιώθει κι αυτός. Προέκυψε ένα θέμα με το φάκελο αδειοδότησης. Υπήρχε μια πιθανότητα να βγούμε στην Α' Εθνική στα "χαρτιά" στη θέση του Ηρακλή. Δε μας έδωσαν άδεια λόγω έλλειψης διπλώματος επιπέδου UEFA PRO από τον κ. Παπαδόπουλο. Έπρεπε να καταθέσουμε φάκελο με νέο προπονητή και σε αυτή την προσπάθεια συνεννοηθήκαμε μαζί του και λύσαμε τη συνεργασία μας. Βρήκαμε έπειτα τον κ. Χατζάρα και με αυτόν θα πορευτούμε φέτος.

Φέτος θα βαδίσουμε διαφορετικά. Κλείσαμε 5 χρόνια στην ομάδα και αποφασίσαμε αλλαγή πλάνου. Θα προσπαθήσουμε να πορευτούμε με δικά μας παιδιά από την ομάδα νέων αλλά και τις άλλες ομάδες του νομού. Θα διατηρήσουμε έναν κορμο βασικών παικτών, κρατήσαμε 3-4από πέρυσι, ενώ αποδεσμεύτηκαν πολλοί. Πίσω από κάθε έμπειρο παίκτη θα βρίσκεται ένας νεαρός. Π.χ. πέρυσι είχαμε στη θέση του δεξιού αμυντικού Καλλιμάνη, Χατζηζήση και Κωνσταντινίδη, φέτος θα έχουμε τον Σαμαρά και 3 πιτσιρικάδες. Οπωσδήποτε θα πάρουν ευκαιρίες οι νέοι και πιστεύω μέσα από αυτή τη διαδικασία να καταξιωθεί και το πιερικό ποδόσφαιρο.

Έχουμε παράπονο από τη φετινή παρουσία του κόσμου ο οποίος δεν ανταποκρίθηκε στην προσπάθειά μας που ήταν μεγάλη, με μεγάλο μπάτζετ. Αν γυρίζαμε το χρόνο πίσω, πάλι με τον Κατσαβάκη θα ξεκινούσαμε, αλλά στην πορεία δεν πήγε κάτι καλά. Φτάσαμε στα πλέι οφ και ο κόσμος δεν ήλθε στο γήπεδο. Παίζαμε με τον ΟΦΗ και είχαμε 1500 εισιτήρια, τη στιγμή που ο ΟΦΗ στο πρώτο του παιχνίδι είχε 10.000 κόσμο. Που είναι οι φίλαθλοι του Πιερικού; Αν δε στηρίξουν την προσπάθεια οι φίλαθλοι, πως να προχωρήσει η ομάδα; Δέχτηκα πολλές εισηγήσεις και επί αυτού του θέματος και έτσι αποφασίσαμε αλλαγή πλεύσης, στρεφόμενοι στα νέα παιδιά.

Δεν πιστεύω ότι θα έχουμε κόστος. Θα πάμε πολύ καλά και στο κάτω κάτω, αν κάτι πάει στραβά, ο Δεκέμβρης είναι κοντά για να το διορθώσουμε. Θα χτυπήσουμε το πρωτάθλημα με τα δικά μας παιδιά.

Απουσίαζα όταν έγινε η πρώτη επαφή με παλιούς παίκτες της ομάδας. Δε θέλω να πω ονόματα αλλά μου δόθηκε η εντύπωση ότι δε θέλουν να παίξουν στην Κατερίνη, καθώς ζητούσαν τα διπλάσια από τους άλλους νεοαποκτηθέντες. Δεν υπάρχει περίπτωση να πληρωθούν αυτά τα χρήματα. Μπορεί κάποιος να τους τα τάξει αλλά δε θα τα πάρουν. Ας βρεθεί κάποιος παίκτης να πει ότι από μας έχασε χρήματα. Ακόμη και όσοι έχουν τη μικρότερη προσφορά στην ομάδα, παίρνουν τουλάχιστο το 80% των οφειλομένων.

Θα ήθελα να πω και για κάποια παιδιά που χάρισαν το 30% των χρημάτων τους χωρίς καν να τους το προτείνω. Ήταν να πάρουν ένα χ ποσό και μου πρότειναν μόνοι τους να λάβουν το -30% και να φύγουν. Τέτοιοι ήταν ο Φρέντερικς και ο Γκουγκουλιάς, ο οποίος μάλιστα θα παραμείνει με τα μισά λεφτά από πέρυσι. Δε γίνεται ένας ξένος να σου χαρίζει λεφτά και να φεύγει σα φίλος. Με απογοήτευσαν οι Κατερινιώτες. Έχουμε όμως τα πιτσιρίκια από τη Νέων, 18, 19, 20 ετών. Θα τα καταφέρουμε με τον κόσμο δίπλα μας.

Μακάρι να βοηθήσει και ο κόσμος του Πιερικού να φέρουμε την ομάδα εκεί που βρισκόταν. Δεν υπάρχει "λαμογιά" στο θέμα Πιερικός. Ακούγονται "βλακείες" δεξιά και αριστερά. Ήλθε η εφορία και το ΣΔΟΕ και μας έλεγξαν, βρίσκοντάς μας το καλύτερο σωματείο στη Β' Εθνική και το 3ο καλύτερο σε Α' και Β'. Δεν υπάρχει τίποτε μεμπτό στον Πιερικό, ούτε στοιχηματίζουμε. Το μόνο που θέλουμε είναι να μας στηρίξει ο κόσμος και όλα θα πάνε καλά".

3 σχόλια:

  1. Επειδή ο Πιερικός, όπως και οι περισσότερες Ελληνικές ομάδες, που θεωρούνται μεγάλες ή τουλάχιστον ιστορικές, είναι προεδροκεντρικός, νομίζω ότι η επικοινωνία του Προέδρου με τον κόσμο, πρέπει να είναι συχνότερη, για το επικοινωνιακό καλό το δικό του και κατ' επέκταση φυσικά του πολυαγαπημένου μας Πιερικού.
    Ένας από τους λόγους που ο κόσμος είναι χαλαρός με το γήπεδο, είναι κι αυτός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλιασε η γλώσσα μας να το λέμε πάσχουμε στην οργάνωση της ομάδας και ειδικότερα στον τομέα της επικοινωνίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast