13.7.10

ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Ο ΔΕΡΜΙΣΗΣ!

Κάτοικος...Παιανίας θα είναι από σήμερα ο νεαρός Γιάννης Δερμίσης, ο οποίος εντάχθήκε στην ομάδα Νέων του "Τριφυλλιού". Ο 16χρονος αριστεροπόδαρος μπακ είχε κινήσει το ενδιαφέρον των "πρασίνων" με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του κατά τη σεζόν που ολοκληρώθηκε φορώντας τη φανέλα του Εθνικού Κατερίνης και οι ιθύνοντες των πρωταθλητών, μετά από δοκιμή, "άναψαν το πράσινο φως" για την απόκτησή του.
Απομένει πλέον το τυπικό μέρος για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, και για το λόγο αυτό, ο πρόεδρος του Εθνικού θα βρεθεί στην Αθήνα την Πέμπτη ή την Παρασκευή. Ωστόσο, μιας και η συμφωνία είναι δεδομένη κι επειδή οι Νέοι του Παναθηναϊκού σήμερα ξεκινούν την προετοιμασία τους, μεταβαίνοντας στο Βελβεντό, κρίθηκε σκόπιμο να επισπευστεί η κάθοδος του νεαρού άσου προκειμένου να μη χαθεί καθόλου χρόνος.
Ο Γιάννης Δερμίσης είναι γιος του αθλητικού συντάκτη των Πιερικών Αντιλάλων Δημήτρη Δερμίση.
Το katerinisport εύχεται ολόθερμα καλή επιτυχία στο μεγάλο βήμα του νεαρού ποδοσφαιριστή και ελπίζει να αποτελέσει το τελευταίο ταλέντο που θα...ανοίξει τα πανιά του για άλλες πολιτείες, χωρίς να περάσει από τον Πιερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast